YouTube'tan YouTuberlara ve Takipçilerine Özel Yeni Sosyal Ağ

0
0
0
0
0
Popüler video paylaşım ağı YouTube, YouTuberlar ve takipçilerini bir araya getirecek yeni bir sosyal ağ üzerinde çalışıyor.

Günümüzde içerik tüketim alışkanlıklarını değiştirerek dijital yayıncılığın geleneksel medyayla rekabetini sağlayan en büyük video paylaşım ağı YouTube, dijital dünyanın ünlüleri diyebileceğimiz YouTuberlar ile YouTuberların sadık takipçilerini bir araya getirecek yeni bir sosyal ağ üzerinde çalışıyor.

Zaten YouTube üzerinde takipçileriyle yorumlar aracılığıyla iletişimde olan yayıncılar, bundan böyle videolar dışında olan paylaşımlarını da YouTube ekosistemi içerisinde yaparak takipçilerinden yanıtlar alabilecek. Ancak bu platform, YouTube dışında bir sosyal ağ gibi işleyecek.

Ne zaman hayata geçiyor?

YouTube'un içine entegre olacak olan bu sosyal ağ her YouTube Kanalı için özel bir alan olacak ve takipçileri bu kanalın topluluğuyla birlikte paylaşım yapabilecek. Ayrıca bu platform, Google'ın sosyal ağı Google+'tan bağımsız olacak. YouTube Community adını taşıyacağı düşünülen YouTube'a entegre yeni sosyal ağın bu yılın sonuna kadar tüm kullanıcılar için yayınlanması bekleniyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0