1 Yıl Sonra Aynı Sahile Tekrar Gelen Instagram Fenomeni Çiftin Gördüğü Üzücü Görüntü

144
47
7
6
6
Instagram fenomeni bir çift, bir yıl önce bir doğa güzelliği olarak ziyaret ettikleri plajın bir yıl sonra bir plastik çöplüğüne döndüğünü ortaya çıkardı.

Marie Fe ve Jake Snow, dünyanın dört bir yanını ziyaret ediyor, bu seyahatleri sırasında çektikleri fotoğrafları ise MARIE FE&JAKE SNOW adlı Instagram hesaplarında paylaşıyorlar. Gezgin çiftin Instagram profillerinin oldukça romantik ve doğa harikası fotoğraflarla dolu olduğunu söyleyebiliriz.

Çift, geçtiğimiz yıl nisan ayında Endonezya’nın Komodo Ulusal Parkı'nda bulunan ünlü pembe plajı ziyaret etmiş ve oldukça hoş bir fotoğraf çekmişlerdi. Bu yıl yine nisan ayında pembe plajı ziyaret eden çift, hiç beklemedikleri bir manzara ile karşılaştı. Geçtiğimiz yıl berrak bir okyanusun pembe kumları yıkadığı plaj, bu yıl çöplüğe dönmüştü.

Çiftin tahminine göre plajda bulunan çöpler, çevre adalardan okyanusa bırakıldı ve dalgalarla Komodo Adaları’na kadar sürüklendi. Çift, pembe plajın dünyanın en güzel plajlarından biri olduğunun altını çizerken, küresel plastik kullanımının el değmemiş bir adayı dahi çöplüğe dönüştürecek kadar arttığını belirtti.

Yukarıdaki fotoğraflarda da görmüş olduğunuz gibi pembe plaj, geçtiğimiz yıl inanılmaz bir doğa güzelliğine ev sahipliği yapıyordu. Bugün ise okyanustan sürüklenen plastik atıklar nedeniyle gerçek anlamda bir çöplüğe dönmüş durumda. Çift, iki fotoğraf arasındaki bu farkın dünyanın nasıl bir acı çektiğini anlattığını düşünüyor.

144
47
7
6
6
Emoji İle Tepki Ver
144
47
7
6
6