10 Saniyede Kurulabilen, Geleceğin Katlanabilir Bisikleti: Vektron

0
0
0
0
0
Kickstarter’da fon toplamaya devam eden Vektron, yenilikçi tasarımı ve özellikleriyle geleceğin bisikleti olabilir.

Tayvan merkezli Tern Bicycle tarafından geliştirilen ve kampanyanın bitmesine 26 gün kala gerekli fon desteğini sağlamış olan katlanabilir bisiklet Vektron, geleceğin şehir içi alternatif ulaşım aracı olma potansiyeline fazlasıyla sahip. 

Taşınabilirliğinin yanına güvenliği de ekleyen elektrikli bisiklet, şehir içerisinde konforlu yolculuk yapmak isteyenler için oldukça iyi bir alternatif olacak. 10 saniye içerisinde kurulabilen ve 130 kilometreye kadar menzili bulunan Vektron’da Bosch tarafından tasarlanan 400 vat-saat ve 36-volt / 250 vat motor bulunuyor. 

Dört sürme modu ve yüzde 50 - 250 arasında değişen pedal çevirme gücü bulunan bisiklette, kullanıcıların rampaları daha rahat sürebilmesi için yürüyüş-yardımcı modu da yer alıyor.  22 kilogram ağırlığında olan Vektron, 40.9 x 86.1 x 65 cm ebatlarına sahip. 10 vitesi ve 20 inçlik tekerlekleri bulunan bisiklet, ayrıca yerleşik ışıklar, hidrolik fren ve arka kısmında kargo raf gibi özellikleri bünyesinde barındırıyor. 

Gelecek yıl piyasaya sürülmesi beklenen Vektron için yapacağınız minimum ödeme tutarı ise 3400 dolar. Rakiplerine oranla pahalı olsa da Vektron’un yalnızca yenilikçi tasarımı ve konforu, bisiklet severlerin ürünü tercih etmesi için yeterli olacak gibi görünüyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0