100 Dolara S7 Edge Klonu: Elephone S7

0
0
0
0
0
Çinli üretici Elephone'un yeni akıllı telefonu Elephone S7, hem adı hem de görünümüyle Galaxy S7 Edge taklidi olduğunu açıkça belli ediyor.

Artık günümüzde akıllı telefon sektöründe her anlamda birbirini andıran, diğer markanın özelliklerini birebir çalan üreticilerle sık sık karşılaşır hale geldik ancak Elephone'un son modeli artık taklit cihazlar konusunda çığır açıyor.

Elephone S7 adına sahip akıllı telefon, tasarım anlamında birkaç ufak farklılık dışında birebir Samsung Galaxy S7 Edge gibi görünürken "yasal" çerçevede Elephone logosu taşıyor ve satışa sunuluyor.

Elephone S7'nin özellikleri neler?

Cihaz her ne kadar S7 Edge klonu gibi görünse de, Çinli üretici Elephone yeni modelinde S7 Edge'e göre daha farklı teknik özelliklerle tüketicilerin karşısına çıkıyor. Android 6.0 işletim sistemiyle çalışan cihaz gücünü 10 çekirdekli MediaTek Helio X20 çipsetinden alıyor. Ayrıca cihaz 2GB RAM / 16GB depolama alanı ya da 3GB RAM / 32GB depolama alanı ile birlikte geliyor. 4GB RAM / 64GB depolama alanına sahip Elephone S7'nin de geleceği söylenen bilgiler arasında.

Cihazın henüz fiyatı bilinmese de fiyatının 100 dolardan başlayacağı ve 200 dolara kadar gidebileceği belirtilmiş. Ancak Elephone henüz cihazın fiyatını resmi olarak açıklamış değil.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0