11 Yaşındaki Çocuk, GTA 5'ten Etkilenerek Polisle Kovalamaca Yaşadı!

1
0
0
0
0
GTA 5 tutkunu Kanadalı 11 yaşındaki bir çocuk, oyundan ilham alarak ailesinin aracını çaldı. Polis, otobanda kovalamaca yaşadığı trafik canavarının 11 yaşında olmasına çok şaşırdı.

Kanada’nın Ontario kentinde şaşırıtıcı dakikalar yaşandı. GTA 5 oynadıktan sonra bu oyundan fazla etkilenen 11 yaşındaki çocuk, polislerle kovalamacaya girdi. Ontario Polis Departmanı’ndan Çavuş Kerry Schmidt bir ihbar üzerine şüpheli arabaya ulaştı. Anonsla arabanın kenara çekilmesini istedi ancak şüpheli gaza daha da çok bastı, sonrasında ise kovalamaca başladı.

Polisler sonunda aracı durdurabildi. Çavuş trafik canavarını tutuklamaya gittiğinde, sürücü koltuğunda kendisini 11 yaşında bir çocuk karşıladı. Şaşıp kalan çavuş, Twitter gönderisinde olayı açıkladı. Araç, çocuğun ailesine aitti.

Görünüşe göre, aile durumdan habersizdi. Çocuk, anahtarları çalarak ailesinden habersiz evden sıvışmıştı. Çok şükür ki bu olay sırasında kimse yaralanmadı, ancak ailesi çocuğun oyun oynama saatlerini kısıtladı. Kanadalı çocuğun şimdilik tek cezası bu.

Kaynak : http://www.unilad.co.uk/gaming/11-year-old-in-wild-police-chase-after-playing-grand-theft-auto/
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0