120.000mAh Kapasiteli Dev Taşınabilir Şarj Cihazı

3
1
0
0
0
Özellikle kampçıların oldukça işine yarayacak 120.000mAh kapasiteli bataryaya sahip dev taşınabilir şarj cihazı (powerbank) standart bir akılı telefonu 40 kez şarj edebiliyor.

Sürekli akıllı telefonlarımız ve bilgisayarlarımızla zaman geçirdikçe özellikle ev ya da ofis dışında olduğumuzda şarjımız çabuk tükenebiliyor ve taşınabilir şarj cihazlarına ihtiyaç duyuyoruz.

Günlük kullanımın dışındaysa özellikle kamplarda ve uzun süreli yolculuklarda da dizüstü bilgisayarımızı ya da akıllı telefonumuzu kullanmamız gerektiğinde bir şarj yeri bulmak ciddi anlamda sıkıntıya dönüşüyor. Ancak günlük taşınabilir şarj cihazlarının yanı sıra, elbette elektriğin olmadığı ortamlarda uzun süre kaldığımızda büyük bir şarj cihazına ihtiyacımız var.

Bu sıkıntıların önüne geçmek için Anker tarafından üretilen taşınabilir şarj cihazı 120.000mAh kapasitesiyle uzun süre elektriğe ulaşılamayan ortamlarda birçok kez akıllı telefonunuzu ve bilgisayarınızı şarj etmesinin yanı sıra mini buzdolabınızın ve lambanızın da çalışmasını sağlıyor.

Yapısı bakımından çok ergonomik olmasa da kamp gibi alanlara taşıyabileceğiniz Anker'in 120bin mAh kapasiteli şarj cihazı üzerinde bataryayı gösteren bir LED panel bulunduruyor. Bunun dışında çeşitli cihazları bağlayabilmeniz için üzerinde farklı kablo girişleri de mevcut.

Ayrıca cihazın voltaj ve ısı kontrolü yaparak cihazlara yüksek voltaj yüklenmesinin önüne geçebildiği ve aşırı ısınmasının da olmadığı belirtilmiş. Şirket bu cihazın standart bir akıllı telefonu yaklaşık 40 kez, dizüstü bilgisayarı yaklaşık 15 kez şarj edebildiğini; mini buzdolabını 7 saatin üzerinde ve 15V'luk ışığı 100 saatin üzerinde çalıştırabildiğini söylüyor.

Bu şarj cihazının fiyatı ise 500 dolar olarak belirlenmiş. Açıkçası yüksek bir fiyat olsa da sürekli kampa gitmeyi tercih eden insanlar için bu cihaz çok iyi bir seçenecek.

Bu arada, bu kadar yüksek kapasiteli olmasa da günlük hayatınızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz ve ihtiyaç duyduğunuzda şarj ihtiyacınızı karşılayabilecek powerbanklere TeknoStore üzerinden göz atabilirsiniz.

3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0