13 Yaşında Çalışmaya Başlayan Çocuk, 14 Yaşında Milyonlar Kazandı!

1
0
0
0
0
İngiltere’de 13 yaşındayken araç sahiplerine ‘vergi hatırlatma fişi’ satarak iş hayatına başlayan Harvey, bir yıl sonra işini büyüterek milyonlar kazanmaya başladı.

13 yaşındayken yenilikçi bir fikirle işe başlayan Harvey Millington, sürücülerin vergi cezası almaması için ne zaman ödeme yapmaları gerektiği konusunda fişler hazırlamaya başladı. Sürücüler, kağıttan hazırlanan bu fişler işlerine yaradığını gördükçe daha fazla sipariş vermeye başlamışlar. Bir yıl içinde binlerce hatırlatma fişi satan Harvey, elde ettiği kar sayesinde satın aldığı bir arazi üzerinden 2 milyon Sterlin (8.2 milyon TL) gelir elde etti. Fişleri 13 yaşındayken açtığı bir internet sitesi üzerinden satan Harvey, aslında sattığı fişlerden ilk olarak 100 bin Sterlin gelir elde etmiş. 10 bin Sterlin’e işlerini yürütebilmesi bir araç, 40 bin Sterlin’e de 4 dönümlük arazi satın alan Harvey’in aldığı bu arazi, bir iş adamının arazilerinin tam ortasında yer alıyormuş. Bu konuda da oldukça zekice bir iş çıkartan Harvey, iş adamının teklif ettiği 2 milyon Sterlin teklifi kabul ederek genç yaşında büyük bir servetin sahibi olmuş oldu. 

İngiliz The Mirror gazetesine röportaj veren Harvey, “Aslında bu kadar büyük bir meblağ beklemiyordum. Açıkçası geri çevrilmesi zor bir teklif oldu” dedi. Oğluna işe başlaması için ilk etapta 2 bin Sterlin’lik bir kaynak sağladığını belirten babası, oğluna hayatta başarılı olmayı öğrettiğini, zaten kendisinin de bu öğütleri alacak potansiyele sahip olduğunu belirtti.  

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0