14. Endüstri Mühendisliği ve Sanayi Zirvesi, 21-24 Mart'ta

7
2
0
0
0

Uludağ Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu, MART ayında başta Endüstri Mühendisliği öğrencileri olmak üzere diğer mühendislik ve idari bilimler fakülteleri öğrencileri ve çeşitli alanlardan birçok iş çevresini bir araya getirecek olan Endüstri Mühendisliği Ve Sanayi Zirvesi (EMSAZ)’ni düzenlemektedir.  Endüstri Mühendisliği öğrencilerine ve ulusal çapta birçok öğrenciye hitap edecek olan programın amacı;

Öğrencilerin akademik açıdan bilgilenmelerini, değişen dünya düzeninde yer bulabilmelerini, iş çevresiyle olan bağlantılarını güçlendirmelerini, sosyal ve kültürel yönden kaynaşmalarını sağlamaktır.

Etkinliğin hedefi;

  • Program boyunca düzenlenecek teknik gezi ve konferanslarla katılımcıların akademik ve pratik açıdan bilgilenmelerini sağlamak.  
  • Katılımcıların Bursa sanayisini tanımalarını sağlamak.  
  • Endüstri kuruluşları ve iş dünyasıyla yakın ilişkiler kurmak.  
  • İş dünyasının, ileride bünyesinde çalışabilecek adayları tanımalarını ve adaylarla ortak projeler yürütmelerini sağlamak.  
  • Endüstri Mühendisliği öğrencileri arasındaki dayanışmayı artırmak.  
  • Katılımcılara gelecekte beraber çalışacakları meslektaşlarını  tanıtmaktır.

Endüstri Mühendisliği Ve Sanayi Zirvesi 2019, yaklaşık 750 öğrenci katılımcısıyla 21-24 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek. Ayrıca 22-23 Mart tarihlerinde alanında tanınan ve başarılı katılımcılarla birlikte uludağ gezisi, fasıl ve parti gerçekleştirilecek. Etkinlik hakkında daha detaylı bilgi almak için uludagemt.org web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

7
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
2
0
0
0