15 Temmuz'da Hangi Operatör Ne Hediye Edecek?

392
278
46
34
34
Geçtiğimiz yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına ülkemizin önde gelen üç operatörü de kullanıcılarına çeşitli hediyeler sunmuşlardı. Peki operatörler bu yıl kullanıcılara hangi hediyeleri sunacaklar?

Türkiye, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamalarına hazırlanırken ülkenin önde gelen operatörleri Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone da bu anlamlı günde abonelerini unutmadı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne özel kullanıcılarına SMS, dakika ve internet sunan operatörler, kullanıcıları ile birlikte iletişimin gücünü bir kez daha göstermek istiyorlar.

Türk Telekom, Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne özel olarak kullanıcılarına 15 Temmuz günü boyunca geçerli olacak şekilde şebeke içi sınırsız konuşma, operatörler arası 1000 dakika, 5000 SMS ve 1 GB internet internet sunuyor. Ayrıca sabit Türk Telekom internet kullanıcılarının 15 Temmuz boyunca gerçekleştirecekleri internet kullanımları AKN’ye dahil edilmeyecek.

İki yıldır 15 Temmuz tarihlerinde abonelerine internet, SMS ve dakika hediye eden Turkcell, mobil kullanıcıları için bu yıl henüz bir kampanya açıklamış değil. Fakat Turkcell  Wi-Fi noktaları, 15 Temmuz boyunca ücretsiz internet hizmeti sunacak.

Türkiye’nin en büyük operatörlerinden biri olan Vodafone da Turkcell gibi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kampanyası hakkında henüz bir açıklama gerçekleştirmiş değil. Fakat şirket, geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği kampanya ile abonelerinin yüzünü güldürmeyi başarmıştı. Bu yıl da benzer bir kampanyanın gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Turkcell ve Vodafone 15 Temmuz kampanyalarını açıkladıklarında bu içeriği güncelleyeceğiz.

392
278
46
34
34
Emoji İle Tepki Ver
392
278
46
34
34