18.000 mAh Bataryalı Çerçevesiz Telefon, Yatırım Bulamadığı İçin Ertelendi

51
17
5
2
2
Avenir Telecom, powerbank ayarında batarya kapasitesine sahip Energizer Max Power 18K Pop adlı akıllı telefonu için yatırım bulamadı ve projeyi erteledi.

Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2019, pek çok farklı ve yenilikçi akıllı telefona ev sahipliği yaptı. Energizer, etkinlik sırasında oldukça ilginç bir akıllı telefon tanıttı. Energizer Max Power 18K Pop olarak adlandırılan cihaz, uzun şarj ömrünü, zerafet ve inceliğe tercih ediyordu. Şirket, cihaz için bir fiyat veya çıkış tarihi açıklamazken, geliştirme ve üretim için fon toplamaya başlamıştı.

Üretici olan Avenir Telecom’un Energizer Max Power 18K Pop için hedeflediği fon 1.2 milyon dolar büyüklüğündeydi. Bununla birlikte şirketin Energizer Max Power 18K Pop’ta ‘gelecek gören’ yatırımcılardan elde ettiği toplam fon yalnızca 15 bin dolar oldu. Böylece şirketin 18.000 mAh bataryalı, tam ekranlı ve açılır kapanır çift ön kameraya sahip akıllı telefon projesi bir miktar daha ertelenmiş oldu.

Aslına bakacak olursanız Energizer Max Power 18K Pop, günümüz popüler telefonları gibi tamamen çerçevesiz bir ekran, pek çok akıllı telefonda bulunmayan çift ön kamera gibi bazı gelişmiş özellikler sunuyordu. Sorun, cihazın standart bir akıllı telefona göre oldukça kalın olması. Avenir Telecom, powerbank ayarında batarya kapasitesine sahip akıllı telefonlar geliştirmek fakat bunu daha kabul edilebilir kalınlıkta cihazların içine sığdırmak için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/energizer_max_power_18k_pop_funding_campaign_fails_spectacularly-news-36825.php
51
17
5
2
2
Emoji İle Tepki Ver
51
17
5
2
2