1800'lü Yıllarda Japonya'da Kıyıya Vuran UFO'ya Benzer Esrarengiz Tek Yolculu Kayık

3
1
0
0
0
İlginç görünüme sahip tek yolculu şekil olarak UFO'ya benzeyen bu kayık, uzaylıların varlığı konusunda gizemli bir hikayeyi daha gündeme taşıyor.

Bugün "UFO" diye tabir ettiğimiz ve uzaylılara ait olduğunu düşündüğümüz cisimleri bugüne kadar çeşitli filmlerden ya da yaşandığı iddia edilen olaylardan şekil olarak tanıyoruz. Bu cisimlere verdiğimiz isim "UFO" Unidentified Flight Object ya da Türkçe karşılığıyla "Tanımlanamayan Uçan Cisim" anlamında geliyor. Peki bu UFO'lar 1800'lü yıllarda tasarlanmış ve ilk başta uçmuyor olabilir mi?

Japonya'da yaşandığı söylenen esrarengiz bir olay aslında bu sorumuzun cevabını veriyor denebilir. Anlatılanlara göre 1803 yılında yaklaşık 3 metre yüksekliğe ve 5 metre çapa sahip genellikle cam ve metal malzemeyle kaplanmış ilginç tasarımlı bir gemi, Japonya'da sahil kıyısına vurmuş.

Köylüler bu ilginç cismin ne olduğunu merak ederken günümüzdeki UFO şekillerine benzer bu kayığın içinden kırmızı saçlı ve soluk yüzlü genç bir kız çıkmış. Bu kız hiç kimsenin anlamadığı bir tona sahip ilginç bir dille konuşuyormuş ve bu kayığın üzerinde de daha önce rastlanmamış değişik harfler yazıyormuş. Kız, elinde yaklaşık 60cm uzunluğunda gizemli bir kutu taşıyormuş ve köylülerin hiçbirinin bu kutuyu almasına ya da açmasına izin vermemiş.

Peki bu kız uzaylı mı?

Durum üzerine bu kızın uzaylı olduğu iddia edilse de diğer taraftan Japonya kıyılarında balıkçılık yapan ve kızla anlaşıp konuştuğunu söyleyen yaşlı bir adamın farklı bir iddiası da varmış. Rivayete göre bu kız Çin imparatorunun kızıymış ve birisiyle evlenmeye zorlanmış eğer evlenmezse tek başına ceza olarak gemi yolculuğuna gönderilecekmiş ve cezayı seçerek sevdiği adamın kellesini kutunun içine koyup yolculuğa çıkmış.

Ancak şeklin UFO'ları bu kadar çok andırması ve hikayenin bilinmezliklere sahip olması, bu kızın bir uzaylı olabileceği iddiasını güçlendiriyor.

3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0