2 GB RAM'li iPhone 7 ile 3 GB RAM'li iPhone 7 Plus Arasında Performans Farkı Var mı?

0
0
0
0
0
2 GB RAM'li iPhone 7 ile 3 GB RAM'li iPhone 7 Plus Arasında Performans Farkı Var mı?
Apple'a en yakın kaynaklardan olan 9TO5Mac, RAM'leri farklı olan yeni iPhone'ların arasında performans farkının olup olmadığını gösteren bir video yayınladı.

Apple'ın inciğini boncuğunu araştıran websiteleri arasında bulunan 9to5mac, belki de birçoğumuzun kafasında soru işareti oluşturan bir duruma açıklık getirdi. Apple, yeni iPhone'larının RAM'lerini açıklamamış olsa da artık biliyoruz ki iPhone 7 2 GB, iPhone 7 Plus da 3 GB RAM'e sahip. Tabii aradaki bu RAM farkının iki cihaz arasında bir performans farkı oluşturup oluşturmayacağı da belirsizliğini koruyordu. Her iki cihazı yanyana getirerek açılan birden fazla Safari sekmelerinden işlemler yapan ekip, yeni iPhone'ların nasıl bir performans sergileyeceklerini ölçtü.

Gördüğümüz kadarıyla ne sekmelerin açılma hızında ne de üzerilerinde yapılan işlemlerde bir fark yok gibi. Aynı ekibin daha önce 2 GB RAM'li iPhone SE ile 1 GB RAM'li iPhone 5S arasında yaptığı hız testlerinde bariz bir farkın olduğu görülmüştü. Şimdi ise 2 ve 3 GB RAM arasında fark yok denecek kadar az (hatta yok desek yeridir).

Eğer bu iki cihaz arasında bir seçim yapacaksanız ve sizin için en önemli kriterlerin başında performans varsa, gönül rahatlığıyla 'oo piti piti' yapıp denk gelen bir tanesini alabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0