2 Milyon TL'lik Lamborghini Huracan Saçma Sapan Bir Yangında Pert Oldu (Video)

38
11
6
3
2
Benzin istasyonunda su almak için duran iki Lamborghini Huracan sürücüsü, geri döndüklerinde hayatlarının şokuyla karşı karşıya kaldılar.

Missouri'de bir benzin istasyonunda eşine az rastlanacak bir olay yaşandı. Goldrush Rallisinden dönen iki arkadaş, birer şişe su almak için benzin istasyonunda durdular. Bir süre sonra Honda Civic'in önünde park etmiş iki Lamborghini Huracan Performante'nin yanına bir de minivan yanaştı.

Aracına benzin dolduran minivan sürücüsü daha sonra şoför koltuğuna geçerek gaza bastı. Tek bir şeyi unutmuştu: Benzin pompasını araçtan çıkarmayı! Araç haraket ettikten sonra pompa koptu ve pompadan sıçrayan benzin her yanı sarmaya başladı. Bölgede bulunan bir vatandaş, olayın bu kısmına kadar olan biteni videoya kaydetmeyi başardı.

Bu andan sonra Lamborghini'nin motoruna sıçrayan benzin kısa sürede aracın alev almasına ve perte çıkmasına sebep oldu. 2 araçtan birinin sahibi olan Parker Gelber 911'i arasa da kendisine ait olmayan araç için her şey çok geçti. İlginç bir biçimde minivan şoförü olan bitene rağmen gülümsemeye ve duruma pozitif bakmaya devam etti. 'Hayatımda yaptığım en aptalca hataydı. Nasıl böyle bir şey yapabildim, anlamadım.' diye konuşan minivan sürücüsünün herhangi bir can kaybına sebep olmaması tek teselli oldu.

Kaynak : https://bgr.com/2018/07/10/lamborghini-huracan-fire-gas-station-destroyed/
38
11
6
3
2
Emoji İle Tepki Ver
38
11
6
3
2