2. Yılını Kutlayan PUBG, Tüm Oyunculara Oyun İçi Hediye Dağıtıyor

36
17
5
3
3
Popüler battle royale oyunu PUBG'nin çıkmasının üzerinden tam 2 yıl geçti. PUBG Corp.'ta bunun şerefine oyun içinde takabilecekleri bir şapka hediye ediyor.

Geçtiğimiz haftasonu, PlayerUnkown’s Battlegrounds’un çıkışının ikinci yıl dönümüydü. PUBG Corp., içinde şirketin CEO’sunun ve yöneticisinin de bulunduğu bir video yayınladı ve oyunculara bir mesaj iletti:

“PUBG, 23 Mart’ta ikinci yılını kutluyor ve emin olun bu iki yıl harikaydı! Battle Royale türünün hayatımıza girmesiyle birlikte oyun dünyasında yeni bir çağa şahit olduk. Oyunun beta ve erken erişim döneminde oyuncularımızla birlikte öğrendik ve geliştirmeler yaptık ve küçük bir geliştirici ekibi tarafından hazırlanan bu küçük oyunumuzun dünyanın en çok oynanan oyunu oluşunu izledik.”

“2018’de gerçekleştirdiğimiz her şeyden gurur duyuyoruz ve sizi temin ederiz ki, bize gösterdiğiniz sevgi ve destek olmasaydı bunu başaramazdık. Sizlere teşekkür etmek için, bu özel yıldönümü eşyasını hepinize hediye ediyoruz.”

Bu yıldönümü hediyesini almak için konsol oyuncularının 9 Nisan - 7 Mayıs arası oyuna giriş yapmaları gerekecek. PC oyuncularının ise 27 Mart - 24 Nisan arası oyuna giriş yapıp mağazadan temin etmeleri gerekecek.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2019-03-24-playerunknowns-battlegrounds-wants-you-to-celebrate-its-second-anniversary-with-this-free-in-game-item
36
17
5
3
3
Emoji İle Tepki Ver
36
17
5
3
3