20 Senedir Gizlenen Oyun, 'Sakın Yüklemeyin!' Yazılı Bir Klasörde Ortaya Çıktı!

156
23
9
8
7
20 Senedir Gizlenen Oyun, 'Sakın Yüklemeyin!' Yazılı Bir Klasörde Ortaya Çıktı!
Dün bir forum sitesinde keşfedilen 67 GB boyutundaki klasör, son zamanların forumlarda yaşanan en mistik ve enteresan vakası haline gelmeyi başardı.

Caravan Interactive tarafından yapılan ve 1998 yılında piyasaya çıkması beklenirken bir anda sırra kadem basan bir oyun mevcuttu: Horror Tour isimli serinin 3. oyunu olan Horror Tour: Labyrinthe. Oyun, hiç olmadık bir yerde bulunarak internete yayıldı.

Olay şöyle gerçekleşti: Torrent dosyalarının paylaşıldığı oyun forumlarından birinde, bambaşka bir oyun klasörü içerisinde gizemli bir klasör keşfedildi. Do Not Upload (sakın yükleme) yazan bu klasörü keşfeden bir kullanıcı, içerisinde ne büyük cevherler olduğunu dosyayı indirdikten sonra fark etti.

Tam 67 GB boyutundaki klasörün içerisinde 70 adet bulunması neredeyse imkansız Japon oyunu mevcuttu. Videodan da görebileceğiniz gibi bunu keşfeden Saint isimli kullanıcı, klasöre sahip olan kişinin muhtemelen bu arşivi uçuk fiyatlara koleksiyonerlere satmayı planladığını söylüyor. Her yönüyle ilginç olan bu olay, bizlere internette hiçbir şeyin gizli kalamayacağını da bir kere daha göstermiş oldu.

Kaynak : https://motherboard.vice.com/en_us/article/a3anja/labyrinthe-japanese-game-discovered-on-private-forum
156
23
9
8
7
Emoji İle Tepki Ver
156
23
9
8
7