20 Yıllık Mesajlaşma Uygulaması Yahoo Messenger, 17 Temmuz'da Hizmetini Sona Erdiriyor!

32
6
2
1
1
Günümüzde kullandığımız mesajlaşma uygulamalarının temelini oluşturan servislerden biri olan Yahoo Messenger, 17 Temmuz'de hizmetini kalıcı olarak sonlandırıyor.

Günümüzden tam 20 yıl önce hizmete başlayan birinci nesil mesajlaşma uygulamalarından Yahoo Messenger, 17 Temmuz’da servislerini kalıcı olarak kapatıyor. Yahoo Messenger’ın sahibi olan Oath, türünün ilk örneklerinden olan mesajlaşma uygulamasının kullanıcıların günümüzdeki ihtiyaçlarına uyum sağlayamadığını, bu nedenle de fişinin çekilme vaktinin geldiğini belirtti.

Facebook Messenger, WhatsApp ya da WeChat gibi diğer popüler mesajlaşma uygulamaları gibi kullanıcıların ihtiyaçlarını tam olarak karşılayacak servisler ve uygulamalar üzerinde çalışacaklarını açıklayan Oath, geçtiğimiz ay beta sürüme açılan davetli grup mesajlaşma uygulaması Yahoo Squirrel gibi yeni uygulamalar üzerinde yoğunlaşacaklarını belirtti. Şirketin açıklamasına göre Yahoo Messenger, hizmet verdiği 20 yıllık süreçte yüz milyonlarca insanın birbiri ile bağlantı kurmasını sağladı.

17 Temmuz’dan itibaren Yahoo Messenger kullanıcıları hesaplarına giriş yapamayacaklar. Bununla birlikte kullanıcılar önümüzdeki 6 ay boyunca sohbet geçmişlerini çıktısını alabilecekler. Yahoo Messenger sohbet geçmişinizi indirmek için buraya tıklayarak Yahoo Messenger indirme sitesine ulaşabilir, buradan kimliğinizi doğrulayabilir ve sohbet günlüklerinizin dilediğiniz e-posta adresine gönderilmesini talep edebilirsiniz.

Kaynak : https://techcrunch.com/2018/06/08/yahoo-messenger-is-shutting-down-on-july-17-redirects-users-to-group-messaging-app-squirrel/
32
6
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
32
6
2
1
1