Sinemada İzlememiş Olanların Bin Pişman Olacağı 2016’nın En İyi 10 Filmi!

1
0
0
0
0
Sinemada İzlememiş Olanların Bin Pişman Olacağı 2016’nın En İyi 10 Filmi!
2016 yılında çıkmış en iyi 10 filmi kendi görüşümüze göre sizler için listeliyoruz.

2016 yılı özellikle sinema sektörü açısından fazlasıyla hareketli geçti. Çizgi roman severlerin aklında önemli bir yer tutan 2016’da Deadpool, Batman v Superman, Suicide Squad, X-Men yapımları gibi birçok yapım ile doyduk diyebiliriz. Peki, 2016’nın en iyi 10 yapımına bakacak olsak?

İşte Webtekno’ya göre 2016’nın en iyi 10 filmi;

10- Batman v Superman: Dawn of Justice

DC evreninin iki efsanesini buluşturan bu harika yapım, bizce yılın en iyi 10’u arasında olmalıydı. Her ne kadar film çok daha iyi olabilecek olsa da bu haliyle de takdire şayan bir halde olduğunu düşünüyoruz.

9- Deadpool

Bu yılın kesinlikle en iyilerinden biri olan Deadpool, aynı zamanda tüm zamanların en absürt, en eğlenceli ve en aykırı filmlerinden de biri olarak hafızamızda kalacak. Ryan Reynolds’ın harika performansını da unutamayız.

8- Doctor Strange

Bir diğer çizgi roman uyarlaması olan Doctor Strange, şahsen bayıla bayıla izlediğim bir yapım olarak dikkat aklımda kalacak. Benedict ustanın muhteşem performansı da gerçekten harikaydı.

7- Moonlight

Fazla duyulmamış olsa da gerçekten muhteşem bir yapım olan Moonlight, aldığı ödüllerle de ne kadar iyi olduğunu kanıtlıyor.

6- Captain America: Civil War

Marvel dünyasındaki Avengers olarak tanıdığımız karakterleri karşı karşıya getiren, yeni Spiderman’i görücüye çıkaran bu yapım, dövüş sahneleri olarak da fazlasıyla tatmin ediyor. E haliyle de listemizde kendine yer buluyor.

5- The Jungle Book

Gerçekten güzel bir yapım olarak dikkat çeken Orman Çocuğu, film boyunca pür dikkat izleyeceğiniz, sizi duygusal olarak da sarabilecek çok hoş bir yapım olarak listemizde yer buldu.

4- Arrival

Hala vizyonda olan bu harika yapımı bu sebeple pek de anlatmak istemiyoruz. Fırsatınız varken sinemada gidip izleyiniz.

3- The Hateful Eight

Yönetmen koltuğunda Tarantino varsa zaten ne kadar kötü olabilir ki? Western havasını müthiş bir şekilde işleyen abimiz, muhteşem oyunculuklar ile de oldukça sağlam bir yapım ile karşımıza çıktı.

2- Hell or High Water

Yine bir Western yapım olsa da konu işlenişi ve oyunculuklarıyla dikkat çeken yapım, çeşitli ödüller ile de bunu perçinledi. İzlemek mutlaka gerekli. Ama bazılarınızı sıkabilir.

1- Zootopia

Zootropolis olarak da bilinen bu yapım, bir animasyon olmasına rağmen muhteşem işlenmiş. Walt Disney’in en başarılı yapımlarından biri olarak önemli yeri olan Zootropolis’i ailecek zevkle, keyifle izleyebilirsiniz. Rotten Tomatoes ve IMDB’de de yüksek yüksek yerlerde olması da ne kadar iyi olduğunu gösteriyor gibi.

Unutmayın, bu listeyi biz kendi deneyimlerimize göre hazırladık. Tabii bu listeye Suicide Squad, X-Men Apocalypse, The Revenant, Spotlight, Fantastic Beast, The BFG, Sully, The Conjuring 2 gibi birçok yapım da girebilirdi. Hatta yerli film bazında Dağ 2, İftarlık Gazoz, Annemin Yarası, İkimizin Yerine ve Ekşi Elmalar gibi yapımlar da bu listeye girmeye layık olduğunu söylemeden geçmek istemiyoruz.

Peki, sizin seçiminize göre ilk 10 film nasıl olmalı? Yorumlar bölümünden bizlere iletebilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0