2016’nın En İyi 5 HTML5 Oyunu!

3
1
1
0
0
HTML 5, yakında 5. yaşını geride bırakacak. Biz de onu onurlandırarak 2016'da kendisi ile yapılmış en iyi oyunları listeledik!

HTML5 teknoloji dünyasına gireli neredeyse 5 yıl oldu. İnternet tarayıcısı üzerinde harikalar yaratan bu teknolojinin geliştirilmesine de hala devam ediliyor. Javascript’in daha etkin kullanılmasına olanak sağlayan HTML5 ile tarayıcıda çalışan birçok oyun geliştirildi. Biz ise bu teknolojinin onuruna, 2016’nın en iyi 5 oyunu listeledik. İyi eğlenceler!

1.TANX

Ölümüne oynanan multiplayer, 3D bir tank oyunu Tanx, arkadaşlarınıza linkini göndererek birlikte oynayabilirsiniz. Oyunu buradan oynayabilirsiniz.

2.Agar.io

“Agar.io”yu tanıtmamıza gerek var mı bilmiyorum. “.io” uzantılı oyun furyasını bu oyun başlattı. Küçük bir noktasınız ve diğer noktaları yiyerek gittikçe büyüyüorsunuz. Sanki biraz siyaset dünyası gibi değil mi? Oyunu buradan oynayabilirsiniz.

3.Slither.io

Bu oyun da multiplayer özelliğine sahip. Küçük bir yılansınız ve hem noktaları hem de diğer yılanlardan kalan noktaları yiyorsunuz. Diğer yılanlara çarpmayın, çünkü siz de yem olabilirsiniz. Oyunu buradan oynayabilirsiniz.

4.Jedi Training

Disney’in lisanslı bir oyunu olan Jedi Training, tam bir Star Wars hayranı oyunu. Usta Yoda sırt çantanızın içinde ve siz onu hedefinize sağ salim ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Oyunu buradan oynayabilirsiniz.

5.Orbital Survival

PLAYHACK oyun ödülünü kazanan bu oyun, klasik bir ateş etme oyunu. Ancak 3D ortamda oynuyorsunuz. Düşmanlar her yönden gelebilir, 3D’de savunma yapmaya alışsanız iyi edersiniz. Oyunu buradan oynayabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gadgetdaily.xyz/follow-these-10-designers-for-inspiration-and-advice/
3
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
1
0
0