2017'nin Merakla Beklenen 8 Açık Dünya (Open World) Oyunu

1
0
0
0
0
Önümüzdeki yıl oyun sektörüne adım atacak birbirinde sağlam 8 open world oyun.

Bu yıl özellikle oyun sektörü konusunda oldukça verimli geçmekte. Öncelikle Haziran ayında düzenlenen E3 2016 son zamanların en sağlam oyun etkinliği olarak hafızalarımıza kazınmış, özellikle Sony adeta şov yapmıştı.

Sonrasında Gamescom 2016 da aynı sağlam etkide devam etmiş, peş peşe duyurulan sağlam oyunlar, oyun severleri adeta keyiften dört köşe etmişti. Tabi bu oyunlar arasında en fazla heyecan yaratanlar şüphesiz open world olanları. Zira gerek hikaye, gerek kalite konusunda open world oyunlar giderek daha da sağlamlaşıyor.

Özellikle önümüzdeki yıl, open world oyun konusunda tam anlamıyla doyacağız diyebiliriz. Şimdiden elimizde birbirinden sağlam oyunlar mevcut. Oyunların çoğu hakkında henüz sağlam, detaylı bilgiler bulunmadığından sadece tanıtım videolarını koyalım dedik ki çoğunun tanıtım videosu zaten kendini anlatmakta. İşte merakla beklediğimiz 8 open world oyun:

Red Dead Redemption 2

 

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

 

Horizon Zero Dawn

 

Metal Gear Survive

 

Ghost Recon Wildlands

 

Mass Effect Andromeda

 

Cyberpunk 2077

 

Destiny 2

Destiny 2, Bungie ve Activision tarafından resmi olarak duyurulmuş durumda. Hatta oyunun direkt PC'ye gelebileceği yönünde söylentiler bile dolaşmaya başladı. Tabi şu an için elimizde herhangi bir tanıtım videosu ya da benzeri bir şey mevcut değil. Ancak Aralık ayında oyun hakkında çok daha detaylı, resmi bilgiler elde edeceğimizi umuyoruz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0