2017 Yılında Gelmesini Dört Gözle Beklediğimiz 10 Efsane Oyun

1
0
0
0
0
2017 Yılında Gelmesini Dört Gözle Beklediğimiz 10 Efsane Oyun
2016 yılının sonlarına geldiğimiz şu günlerde önümüzdeki yıl çıkacak ve merakla beklediğimiz oyunları derledik.

2016 yılı oyun açısından büyük bir efsane olmasa da güzel geçti. Ancak 2017 yılında ise bizleri birçok güzel oyun bekliyor. Peki, şimdiden 2017 yılında çıkacağı belli olan, bizleri merak içinde bırakan oyunlar neler? Gelin hep beraber göz atalım;

1- God of War

Kratos efsanesinin yıllar sonra geri döndüğü God of War’un yeni oyununda bizleri yeniden efsane bir oyun bekliyor olacak. Günümüz grafikleri ve daha iyi oynanışla karşımıza çıkacak olan GoW, merakla beklenen oyunların başında geliyor.

2- Horizon Zero Dawn

İlk bakışta bir Far Cry Primal havası olsa da bambaşka diyarlara sürükleyecek olan Horizon Zero Dawn, yine merakla beklediğimiz oyunlar arasında ilk sıralarda yer almakta. 28 Şubat 2017’de gelecek olan oyun PS4 Pro’da 4K upscale görüntü desteği de sunacak.

3- Prey

Uzayda geçecek olan ve normalde 2014 yılında gelmesi beklenen oyun, 2017 yılında Bethesda tarafından sahneye çıkarılacak. GTX 970 ve Radeon R9 290 gibi yüksek kartlar isteyen oyun, grafik olarak da bizleri zorlayacağı belli.

4- Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands

Ghost Recon serisinin yeni üyesi olacak olan Wildlands, 7 Mart’ta sahne alacak. Açık dünya ve 4 oyunculu co-op desteği sunacak olan GR: Wildlands, aksiyon severlerin fazlasıyla dikkatini çekecek.

5- For Honor

17 Şubat’ta gelecek olan For Honor, Ubisoft’un en sağlam yapımlarından biri olmaya aday olarak gösteriliyor. Şövalyeler, samuraylar ve vikinglerin olduğu yapımda epik kapışmalar bizleri bekliyor olacak.

6- Scalebound

Game of Thrones’daki Khaleesi gibi ejderhanız ile şekiller yapabileceğiniz Scalebound, gerçek manada bizlere farklı ve eğlenceli, bir o kadar da aksiyonlu bir deneyim vaad ediyor olacak.

7- Halo Wars 2

Xbox efsanesi olan Halo’nun son yapımı olacak Halo Wars 2, 21 Şubat’ta piyasaya çıkacak. Gerçek zamanlı strateji türünde olacak olan Halo Wars 2, yüksek grafiklerde oynanması bir şahane olacak gibi duruyor.

8- Mass Effect: Andromeda

Bir diğer efsane oyun serisi olan Mass Effect’in yeni üyesi Andromeda hakkında fazla bir şey söylemeye gerek yok. Sonuçta ME.

9- Vampyr

Dontnod Entertainment tarafından piyasaya sürülecek olan rol yapma oyunu Vampyr ile bir vampir olan doktor Jonathan Reid’i oynayacağız. UR4 ile geliştirilen oyun grafik olarak da oldukça üst seviye olduğundan bahsetmek gerek.

10- Outlast 2

Bir korku oyunu efsanesi haline gelen Outlast’ın yeni oyunu hala merakla bekleniyor. Demo’su yayınlanarak bizleri bir heyecanlandıran Red Barrels, oyunu sunduğunda artık nasıl oynarız bilemiyoruz. Ancak hakikaten sağlam bir yapım yolda.

Bunların dışında Injustice 2, Star Citizen, Cyber Punk 2077, Kingdom Come: Deliverance, Sniper: Ghost Warrior 3, Red Dead Redemption 2 ve Sniper Elite 4 gibi yapımları da göreceğimiz 2017 yılında sizin bu listede olmayıp beklediğiniz bir oyunu ya da direkt olarak favori oyununuzu yorumlar bölümünden bizlere ulaştırabilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0