2018'de Şu Ana Kadar Çıkmış ve Oyuncuların Beğenisini Kazanmış En İyi 8 Oyun

54
9
7
6
3
2018'in daha henüz yarısına gelmemize rağmen birçok oyun kullanıcıların beğenisine sunulmuş durumda. Biz de sizler için bu sene içerisinde yayınlanmış en iyi 8 oyunu derledik.

Video oyunlar, her yaştan ve her kesimden insanın sevebileceği birçok kategoriye ayrılmış durumdadır. Spor oyunları, aksiyon oyunları, macera oyunları ve hayatta kalma oyunları gibi birçok tarzda oyun bulunmakta. Her yıl olduğu gibi bu sene de birçok oyun piyasaya sürülmüş durumda. İşte 2018'in en iyi 8 video oyunu.

Super Mega Baseball 2

Beyzbol sporu ülkemiz içerisinde kendine pek fazla yer edinememiş olsa da oyunları eğlenceli olabilmektedir. Tam da bu tarzda beyzbola ilgisi olmayanların dahi sevebileceği bir oyun olan Super Mega Baseball 2 ile listemize başlangıç yapmaktayız. Şu anda %20'lik bir indirimle 40 TL karşılığında satılan oyunu buradaki bağlantıyı kullanarak alabilirsiniz.

Minit

Minit, şimdiye kadarki en sinir bozucu oyunlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Oyun içerisinde öldüğünüzde, başladığınız yere geri gönderilirsiniz. İlerlemenin tek yolu ise genellikle belirli bir maddeyi bulmak ve onu kullanmak olan bir hedefi tamamlamaktır. Steam üzerinden oyunu %10 indirim fırsatı ile indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Surviving Mars

Elon Musk'tan daha iyi olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? İşte bu oyun, size yeteneklerinizi kanıtlamanız için bir fırsat olarak karşınıza çıkıyor. Mars üzerinde geçen oyun, alışılmadık bir dünyanın düşmanca ortamında hayatta kalabilen bir toplumu geliştirmeyi planlamanız için benzersiz şekilde tasarlanmış kurallara sahip, basit bir şehir oluşturma oyunudur. Oyunu Steam üzerinden %30 indirim fırsatı ile bu bağlantıyı kullanarak, 42,70 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

Frostpunk

Frostpunk, yeni bir buz çağı tarafından donmuş bir dünyayı yansıtmakta. Tamamen duvarlı bir vadide, bir miktar barınak içerisinde yaşayan küçük bir insan kampının liderini canlandırıyorsunuz. İşiniz, hayatta kalanların kolektiflerini, kaynakları bir araya getirerek, bir altyapı inşa ederek ve daha geniş bir dünyanın soluna doğru genişleyerek, hayatta kalanların kolonilerini geliştirmelerini denetlemektir. Oyunu %15 indirim fırsatı ile 42,50 TL karşılığında bu bağlantıyı kullanarak satın alabilirsiniz.

Monster Hunter: World

Oyun avcı canavarlar etrafında inşa edilmiş bir dünyadan oluşmakta. Küçük bir avuç açık dünya uzayından birine girdikten sonra, belirli bir canlının varlığının kanıtlarını bulmak ve hedefinizi bulmak için oradan izinizi almak size kalmıştır. Daha iyi silahlar ve zırhlar üretebilmek için kullanabileceğiniz malzemeler ile mücadele ederek muazzam çeşitlilikteki yaratıkları yenmeye çalışmaktasınız.

The Swords of Ditto

The Swords of Ditto, şeytani Mormo’ya karşı amansız mücadelede efsanalerdeki her yeni kahraman için eşsiz bir macera sunan yoğun bir RPG oyunudur. Maceran boyunca adayı ele geçiren kötülüğün üstesinden gelirken, keyifli ancak bir o kadar da tehlikeli yüzey dünyasını keşfet, tehditkar zindanlara meydan oku, ve sevimli köyde kahramanını geliştir. %25 indirimle oyunu 23,25 TL karşılığında satın almak için bu bağlantıyı kullanbilirsiniz.

Celeste

Celeste, ana karakter Madeline’in Celeste Dağı’nın zirvesine yaptığı yolculuğunda içindeki şeytanlarla savaşmasını anlatmaktadır. Oyunun kontrolleri gayet basit ve anlaşılabilir. Fakat ustalaşmak için derinlemesine katmanlarıyla her ölümünüz ayrı bir ders içermekte. Oyunu Steam üzerinden %20 indirim ile 24,80 TL karşılığında satın almak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

God of War

Dünyaya yayılan hikayesi ve muazzam düzen parçalarıyla God of War, her anında aksiyon ve macerayı doruklarına kadar yaşatmakta. Harmanlanmış savaş karakterlerini oyun tarzınıza uygun hale getirerek, hedeflerinizi gerçekleştirmek için büyüleyici dünyalar boyunca düşmanlarınızı alt etmek için savaşabilirsiniz.

Kaynak : https://mashable.com/2018/06/26/best-games-2018-so-far/?utm_campaign=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_cid=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial#W010AxBQ9iqh
54
9
7
6
3
Emoji İle Tepki Ver
54
9
7
6
3