2018 Dünya Kupasını Takip Edebileceğiniz 5 Kullanışlı Google Aracı

15
6
4
2
1
Bildiğiniz üzere bu yıl Dünya Kupası Rusya’da gerçekleşecek. Eğer sizler de bu görkemli etkinliğin hiçbir detayını kaçırmak istemiyorsanız, Google’ın nimetlerinden faydalanabilirsiniz.

Bu sene düzenlenecek Dünya Kupası etkinlikleri ülkemizde ve dünyada büyük bir ilgi ile izleniyor. 32 ülkenin rekabet ettiği ve 3.2 milyar insanın seyirci olduğu bu etkinlik, eğer sizler için de heyecan vericiyse, teknolojinin nimetlerinden yararlanabilirsiniz. Bu noktada siz futbol severlerin, etkinliklerden haberdar olmasını sağlamak için 5 yararlı Google aracı önerimiz var. İşte Dünya Kupasını takip etmek için kullanabileceğiniz 5 faydalı Google aracı.

1. Google arama

Google arama, birkaç Dünya kupası özelliği ile daha işlevsel hale getirildi. Grup tabloları, trend oyuncular ve ilgili tweetleri görebileceğiniz arama ekranında, aradığınız her şeye kolayca ulaşabileceksiniz.

2. Android cihazınızda, canlı olarak skorları takip edin

Android kullanıcıları,maçları cihazlarının ana ekranlarına bağlayabilir ve gelişmeleri sürekli olarak takip edebilirler. Bu bağlamda maç hakkında aktif bir şekilde arama yaparken bile canlı skorlar takip edilebilirsiniz. Bunun için sadece Google uygulamasını kullanarak, istediğiniz eşleşmeleri seçmeniz yeterli olacaktır.

3. Google Haberler

Google Haberler, her konuda olduğu gibi bu konuda da gündemden geri kalmayacak. Canlı skorları, gollerin sonuçlarını ve yaklaşan maçları bu platformdan kolaylıkla takip edebilirsiniz.

4. Google Asistan

Google Asistan, kesinlikle tüm sorularınıza cevap verebilir. Aklınıza gelen her soruyu yanıtlayabilecek olan teknoloji, Dünya Kupası boyunca en yakın dostunuz olacak.

5. Google Haritalar

“Google Haritalar da ne alaka?” demeyin. Bu platform hangi bar veya restoranların oyunları göstereceğini sizlere bildirmektedir. Yani eğer içeceğinizi yudumlarken veya yemeğinizi yerken Dünya Kupası'nı izlemek istiyorsanız, bu uygulamayı kullanmanızda yarar var.

Eğer sizler de Dünya Kupası etkinliklerini heyecan ile bekliyor ve hiçbir detayı kaçırmadan izlemek istiyorsanız, yukarıdaki Google araçlarını rahatlıkla kullanabilirsiniz. Umarım, bundan 4 yıl sonra ülkemizin de içinde yer aldığı daha heyecanlı bir Dünya Kupası için haberler yapabiliriz.

Kaynak : https://www.makeuseof.com/tag/google-tools-world-cup/
15
6
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
15
6
4
2
1