2018 Fiat 500X, Yeni Tasarımı İle Kalabalıkta Fark Edilmenizi Sağlayacak!

12
5
4
2
0
Geçtiğimiz günlerde ülkemizde en çok satılan arabaları listelemiştik. Listede ikinci sırada Fiat bulunuyordu. Ülkemizde bu kadar çok tercih edilen markanın 2018 model Fiat 500X modeline kazandırdığı yeni görünüm ise fark yaratacak cinsten.

Ülkemizde de yoğun bir şekilde rağbet edilen Fiat araçları, istikrarlı bir şekilde yeni modeller çıkarmaya devam ediyor. Bu noktada 2018 Fiat 500X’e getirilen Adventurer Edition isimli yeni paket, büyük değişiklikler yaratmasa da araca farklı estetik dokunuşlar kazandırıyor.

Pop, Trekking ve Lounge olmak üzere 3 farklı donanım seçeneği ile sunulan Adventurer Edition, aynı zamanda 4 farklı gövde rengine de sahip olacak. Bu gövde renkleri ise Bianco Gelato, Nero Cinema, Grigio Graphite ve Grigio Argentino olarak sıralanabilir. Öte yandan kabinin içerisinde ise kahverengi ve siyah renkleri kullanılmış durumda.

Paketin bunlara ek olarak; turuncu dikiz aynaları, arka ve ön çamurluklara, 18 inç alüminyum jantları ve turuncu gövde grafiklerini olduğunu ifade edebiliriz. Daha pratik ve konforlu bir hal kazandırılmak istenen araç, özel paspaslar ve raylı bagaj sistemleri ile de donatılmış.

Herhangi bir performans güncellemesi içermeyen Adventurer Edition, açıkçası sadece kalabalık içinde fark edilmenizi sağlayacak bazı özellikler ile sarılmış şekilde karşımıza çıkıyor. Buna ek olarak Adventurer Edition tüm 500X modelleri için yalnızca 945 dolar fiyatıyla satışa sunulacak.

Kaynak : https://www.cnet.com/roadshow/news/2018-fiat-500x-adventurer-edition/
12
5
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
12
5
4
2
0