2018 Model iPhone'larda Dahili Apple SIM Olacak

21
8
2
1
1
Yeni bir söylentiye Apple, tanıtıldığı günden bu yana pek ses getiremeyen Apple SIM'i yeni iPhone modelleri ile birlikte yeniden canlandıracak. 2018 model iPhone'larda Apple SIM dahili olarak bulunacak.

Apple, 2014 yılında yeni iPad ve iMac modelleri ile birlikte Apple SIM adlı yeni ürününü de tanıtmıştı. Apple SIM’in en kritik özelliği SIM kart değiştirmeye gerek kalmadan operatörler arası geçiş yapabilmekti. Fakat bu özellik ilk tanıtıldığında yalnızca iki Amerikan ve bir İngiliz operatörü desteklediğinden tüketiciler tarafında pek bir karşılık bulamamıştı.

Tanıtıldığı günden bu yana pek dikkat çekemeyen Apple SIM, 2018 model iPhone’lar ile birlikte yeniden ses getiren bir özellik haline gelebilir. Zira söylentilere göre Apple, yeni iPhone modelleri hem dahili bir Apple SIM’e sahip olacak hem de geleneksel SIM tepsisi bulundurmaya devam edecek.

Şu an için hangi iPhone modellerinin dahili Apple SIM’e sahip olacağı bilinmiyor. Fakat tutarlı Apple, sızıntıları ile bilinen ünlü analist Ming-Chi Kuo’ya göre yalnızca 6.1 ve 6.5 inç ekranlı iPhone modelleri Apple SIM’e sahip olacak. 5.8 inç OLED ekranlı iPhone X’da ise yalnızca geleneksel SIM slotu bulunacak.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/257214/apple-iphone-2018-embedded-apple-sim-traditional-sim-card-tray.html
21
8
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
21
8
2
1
1