2018 Yılının En İyi Kamera Uygulamaları (Android)

31
8
6
3
1
Kamera uygulamaları, başarılı fotoğraflar çekme konusunda en büyük yardımcılarımız ancak o kadar fazla uygulama var ki hangisini kullanmanın doğru olacağına karar vermek oldukça zor.

Cep telefonu kameralarımız artık o kadar iyi fotoğraf çekiyor ki bazı ufak destek ekipmanlar ve uygulamalarla profesyonel fotoğraf kareleri yakalamak mümkün. Ancak uygulama indirmek için mağazaya giriş yaptığımızda, karşımıza sınırsız seçenek çıkıyor ve eleme yapıp en iyisini bulmak kolay değil. Bu listemizde sizi bu zahmetten kurtaracak, 2018 senesinin en başarılı kamera uygulamalarını derledik.

Camera FV-5

Fotoğraf çekerken ışık, beyaz dengesi, ISO gibi pek çok ayarla oynayabileceğiniz, DSLR makinelerin özelliklerini telefonunuz için sunan uygulama aynı zamanda JPEG, DNG (RAW) ve PNG dosya formatlarını da destekliyor.

Camera MX

Pek çok farklı çekim modu kullanılmasına imkan sunan Camera MX, GIF oluşturma ve filtre seçenekleriyle de oldukça ilgi çekici.

Candy Camera

Özellikle filtre kullanmayı ve fotoğrafın üstünde çeşitli oynamalar yapmayı sevenlerin tercih ettiği başarılı uygulamalardan birisi olan Candy Camera, selfie çekimleri için odukça kullanışlı.

Cymera

Cymera, Google Play'de yer alan en popüler kamera uygulamalarından biri. Pek çok seçeneği aynı anda sunan uygulama özellikle fotoğraf üzerinde ufak 'değişiklikler' yapmak için yoğun olarak kullanılıyor.

Footej Camera

Son dönemde mağazaya eklenen en başarılı profesyonel fotoğrafçılık uygulamalarından biri olan Footej Camera, çoklu çekim, GIF ve video çekimi gibi pek çok seçenek sunuyor. 

Google Cardboard Kamera

360'' fotoğraf ve video çekilmesini sağlayan Cadboard Kamera, oldukça kullanışlı ve başarılı.

Manual Camera

Bir kamera uygulamasında ihtiyacınız olan tüm 'fotoğraf makinesi' işlevlerine sahip olan Manual Camera, fotoğraf ve video çekimleri için son derece kullanışlı.

Motion Stills

Özellikle video çekimleri konusunda son derece başarılı bir uygulama olan Motion Stills, videoları GIF'e çevirmek gibi pek çok özelliğe de sahip.

VSCO

VSCO, fotoğraf düzenleme konusunda en popüler uygulamalardan biri. Özellikle fotoğraf düzenleme konusunda oldukça fazla seçeneğe sahip olan uygulama, ücretsiz versiyona sahip ancak tüm özelliklerine sahip olmak isterseniz ödeme yapmanız gerekecek.

Open Camera

HDR çekim desteği gibi pek çok güzel özelliği olan Open Camera, ücretsiz ve reklamsız kullanımı ile son derece başarılı.

Kaynak : https://www.androidauthority.com/best-camera-apps-for-android-188148/
31
8
6
3
1
Emoji İle Tepki Ver
31
8
6
3
1