Asfaltların Yeni Yakışıklısı Audi Q3 Tanıtıldı

28
3
2
1
1
Audi, ilk jenerasyonunu 2011 yılında tanıttığı Q3'ün yeni ve çok daha dinamik versiyonu 2018 Audi Q3'ü tanıttı. 3 farklı motor seçeneği bulunan araç Kasım ayında satışa sunulacak.

Alman otomotiv devi Mercedes ile kıyasıya bir yarış içinde olan bir diğer Alman otomotiv devi Audi, her üç haftada bir yeni, yenilenmiş ya da yeni jenerasyon otomobil tanıtma sözünü yerine getirmek için ikinci jenerasyon Audi Q3’ü tanıttı.

Tekerlekler üzerinde bulunan oval kıvrımlar, dikey şeritli ızgaralar ve yeni ön farlar ile çok daha dinamik bir tasarıma sahip olan yeni Audi Q3, Audi Q8 ve A3 Sportback ile benzer tasarım çizgilerine sahip.

İlk jenerasyona göre 9.65 santimetre daha uzun ve 7.6 santimetre daha geniş olan 2018 Audi Q3, bu sayede hem sürücüye hem de yolculara daha geniş bir iç mekan sunuyor. 530 litre bagaj hacmi bulunan aracın 17, 18 ve 20 inç jant seçenekleri bulunuyor.

Aracın içine baktığımızda Q8’in aksine çift değil tek ekranlı bir bilgi-eğlence sistemi olduğunu görüyoruz. Buna karşın aracın genel iç mekan tasarımı Q8 ile oldukça benzer. Aracın içinde 10 inçlik dijital bir gösterge paneli bulunurken, 8.8 inçlik bir bilgi-eğlence sistemi yer alıyor.

Audi, detaylı bilgi vermemiş olsa da aracın küresel ölçekte üç farklı motor seçeneği ile satışa sunulacağı biliniyor. Auto, Comfort, Dynamic, Off-Road, Efficiency ve Individual modu olmak üzere altı farklı dinamik yol tutuş sistemi bulunuyor.

İleri acil durum frenleme, arka çapraz trafik uyarısı, adaptif hız sabitleyici, aktif şerit yardımı ve şerit kalkış uyarısı gibi pek çok güvenlik sistemine sahip olan yeni Audi Q3’ün Kasım ayında Audi bayilerindeki yerini alması bekleniyor. Aracın fiyatı ise henüz bilinmiyor.

Kaynak : https://tr.motor1.com/news/258489/2019-audi-q3-tanitildi/
28
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
28
3
2
1
1