Şık ve Güçlü 2019 Chevrolet Blazer'ın Geleceğini Onaylandı

25
1
1
0
0
Camaro'nun çok daha büyük ve dikkat çekici versiyonu olarak tanımlayabileceğimiz yeni Chevrolet Blazer, güçlü duruşu ve tanıdık tasarım hatları ile Chevrolet hayranlarının kalbini çalmaya geliyor.

Birleşik Devletler menşeli otomobil markası Chevrolet, 2019 model Chevrolet Blazer’in geleceğini onayladı. Yeni Blazer, Jeep Wrangler gibi üstün arazi yeteneklerine sahip bir araç olmayacak. Blazer’ın asıl hedef kitlesi, şık ve çok yönlü bir 5 yolcu kapasiteli crossover SUV arayanlar olacak.

Yeni Chevrolet Blazer’ın tasarımından bahsetmek gerekirse; aracın genel anlamda heybetli ve gösterişli bir Camaro’ya benzediğini söyleyebiliriz. Aracın geniş yapısı, büyük ızgarası ve küçük ön farları, tasarımcıların Blazer’ı yaratırken Camaro’dan da bazı tasarım detaylarını kopyaladığını açık bir şekilde ortaya koyuyor.

2019 Chevrolet Blazer, iki farklı motor seçeneği ile sürücülerle buluşacak. Bunlardan ilki, 193 beygirlik güç üreten 4 silindirli 2.5 litrelik bir motorken; ikincisi, 305 beygir güç üreten 3.6 litrelik bir V6 motor. Her iki motor seçeneği de 9 vitesli otomatik şanzımana sahiptir ve dileyenler önden çekişli dileyenler de dört çekişli versiyona sahip olabilirler.

8 inçlik ekranında Chevy MyLink bilgi-eğlence sistemi bulunan Blazer, Bose ses, 4G LTE, Wi-Fi hotspot, Apple CarPlay ve Android Auto desteğine sahiptir. Yeni Chevrolet Blazer’ın 2019’un başlarında satışa çıkması bekleniyor. Araç için resmi bir fiyat açıklanmamış olsa da rakipleri ile ayak uydurmak için 30 bin dolar (141 bin TL + vergiler) seviyesinde bir başlangıç fiyatına sahip olması bekleniyor.

Kaynak : https://www.cnet.com/roadshow/news/2019-chevy-blazer-return-announcement/
25
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
25
1
1
0
0