Android ve iOS'ta 2019'un En Çok İndirilen Uygulamaları Belli Oldu

35
10
3
3
2
Sensor Tower, her çeyrekte olduğu gibi 2019 ilk çeyreğin en çok indirilen uygulamalarını açıkladı. TikTok, hem iOS hem de Android'de ilk üçü zorlamayı başardı.

Mobil uygulama mağazası pazarı analiz şirketi olan Sensor Tower, 2019 yılı itibarıyla iOS ve Android platformlarında en fazla indirilen uygulamaları açıkladı. Tüm platformlar baz alındığında WhatsApp, dünyanın en çok indirilen uygulaması olmaya devam ederken iOS’te TikTok’un liderliği dikkat çekti.

Tüm platformlar baz alındığında WhatsApp, 2019 yılının ilk çeyreğinde 223 milyonun üzerinde indirilme sayısına ulaşarak en çok indirilen uygulama olmayı başardı. Yalnızca iOS platformuna baktığımızda ise TikTok, 33 milyondan fazla indirmeyle üst üste beşinci çeyrekte de en çok indirilen uygulama olmayı başardı.

Ayrıca tüm platformlara baktığımızda Facebook uygulamalarının büyük bir popülerliğe sahip olduğunu görüyoruz. 223 milyon indirilen WhatsApp en çok indirilen uygulama. Facebook Messenger, 209 milyon indirilme sayısıyla ikinci sırada yer alıyor. Üçüncü sırada TikTok bulunsa da dördüncü sırada yine Facebook ve Instagram yer alıyor.

iOS Platformunda En Çok İndirilen 20 Uygulama Şu Şekilde;

Android Platformunda En Çok İndirilen 20 Uygulama Şu Şekilde;

Tüm Platformlarda En Çok İndirilen 20 Uygulama Şu Şekilde;

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/apps/news/whatsapp-most-downloaded-app-worldwide-tiktok-leads-ios-app-store-2039032
35
10
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
35
10
3
3
2