2020 İlkbaharında Çıkacak Olan Minecraft: Dungeons'ın Tanıtım Videosu Yayınlandı

40
4
4
4
3
Minecraft efsanesi yeni bir sürümle birlikte 2020 yılının ilkbaharında oyunseverlerle buluşacak. Minecraft: Dungeons olarak isimlendirilen bu yeni versiyon ile ilgili YouTube üzerinden bir tanıtım videosu paylaşıldı.

2011 yılında piyasaya sürülen ve hala popülerliğinden hiçbir şey kaybetmeyen, açıklanan son verilere göre 150 milyondan fazla satılan oyun Minecraft'ın yeni bir sürümü E3 2019 kapsamında duyuruldu. Xbox'ın resmi YouTube kanalından üzerinden tanıtımı yapılan Minecraft'ın yeni üyesi 'Minecraft: Dungeons', 2020 ilkbaharında piyasaya sürülecek.

Açık uçlu bir oyun olan Minecraft efsanesinin genişletilmiş ve daha fazla özelliğe sahip olacak olan bu sürümü, oyunseverler tarafından da ilgiyle karşılandı. Bu sürümle birlikte oyuncular, yakın dövüş ya da menzilli çatışmalara daha uygun bir hale gelebilmek için karakterlerini geliştirecekler. Elbette karakterlerin geliştirilmesi kolay olmayacak. Karakterlerini geliştirmek isteyen kullanıcılar Arch-Illager'ları bulmak zorunda kalacaklar ve avlamaları gerekecek. Bununla birlikte oyuncular birbirleriyle iş birliği yapabilecekler ve Minecraft efsanesinin zorluklarını çözebilecekler.

Windows 10, Xbox One, Nintendo Switch ve PlayStation 4 platformlarında oynanabilecek olan Minecraft: Dungeons için hala bilinmeyen pek çok detay mevcut. Ancak ortaya çıkan tanıtım videosu bile Minecraft hayranlarını heyecanlandırmaya yetti. İşte paylaşılan o tanıtım videosu;

Kaynak : https://www.neowin.net/news/minecraft-dungeons-nets-a-gameplay-trailer-release-set-for-spring-2020
40
4
4
4
3
Emoji İle Tepki Ver
40
4
4
4
3