2020 Model Samsung Galaxy A Serisinin Tanıtımlarının Başlangıç Tarihi Belli Oldu

21
4
4
3
1
2020 Model Samsung Galaxy A Serisinin Tanıtımlarının Başlangıç Tarihi Belli Oldu
Samsung’un 2020 senesi için birçok Galaxy A serisi modeli üzerinde çalıştığını daha önce siz okurlarımız ile paylaşmıştık. Güney Koreli şirketin 2020 model Galaxy A serisinin ilk cihazını ne zaman tanıtacağı ortaya çıktı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, önümüzdeki yıl içerisinde piyasaya süreceği Galaxy A serisi modelleri için oldukça fazla çalışıyor. Bu sene Galaxy A serisindeki modellerini baştan aşağı yenileyen Samsung, önümüzdeki yıllarda hem bu seriye yeni modeller eklemeyi hem de mevcut modellerinin gelişmiş versiyonlarını kullanıcılara sunmayı planlıyor.

Galaxy A serisini amiral gemileriyle yarışacak duruma getirmek isteyen Samsung’un bu serisiyle ilgili yeni bir bilgi paylaşıldı. Samsung Galaxy A 2020 serisinin ilk olarak ne zaman görüleceği bilinmiyordu ancak Samsung Vietnam hesabından paylaşılan bir videoda, 2020 model Galaxy A serisinden ilk cihazın hangi tarihte tanıtılacağı açıkça gözler önüne serildi. Videoda paylaşılan bilgilere göre Galaxy A 2020 serisi, ilk olarak 12 Aralık tarihinde karşımıza çıkacak.

İşte 2020 model Samsung Galaxy A serisinin ilk tanıtım tarihini açığa çıkaran o video:

Tanıtım videosunda görüldüğü üzere 2020 model Samsung Galaxy A serisi, ilk olarak 12 Aralık’ta görülecek. Bunun dışında videoda herhangi bir isim veya özellik bulunmuyor ancak Galaxy A serisindeki telefonların ekranında bir adet kamera deliği bulunduğu açık ve net bir şekilde görülüyor. Bu ekran tasarımı, Güney Koreli şirketin amiral gemisi telefonları Galaxy Note10 ve Galaxy Note10+ modellerinde görülen bir tasarım.

Samsung’un hangi akıllı telefon modeli ile Galaxy A serisinin açılışını yapacağı henüz bilinmiyor ancak bazı tahminlere göre Galaxy A11, A31 ve A41 modelleri, ilk tanıtılan Galaxy A serisi akıllı telefon modelleri olabilir. Bu tahminler, geçtiğimiz günlerde tescili alınan SM-A115F, SM-315F ve SM-A415F model numaralarına dayanıyor. Bunların yanı sıra Samsung’un daha üst segmentte piyasaya sürmeyi planladığı Galaxy A71 ve Galaxy A91’in de açılışı yapabileceği düşünülüyor.

Yeni Galaxy A serisinin özellikle kamera özellikleriyle dikkat çekeceği tahmin ediliyor. Paylaşılan tanıtım videosunda da kamera özelliklerine odaklanan bir bölüm bulunuyor. Yeni Galaxy A serisi 12 Aralık’ta tanıtılacak ve akıllı telefon modelleri, muhtemelen 2020’nin başında piyasaya sürülecek.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/12/02/samsung-galaxy-a-2020-series-coming-on-december-12th/
21
4
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
21
4
4
3
1