2020 Yılında Yeni Bir The Walking Dead Uyarlaması Geliyor

30
1
1
0
0
The Walking Dead evreninde geçecek yeni bir uyarlama dizisi, 2020 yılında AMC ile izleyicilerine kavuşacak.

IGN’in Pazartesi günü yaptığı açıklamaya göre, bu yaz dokuzuncu sezonu henüz biten The Walking Dead’in ikinci uyarlaması çekilmeye başlanacak. 2020 yılında ekranlarla buluşacak olan yeni zombi dizisinin ilk sezonu, 10 bölümden oluşacak.

Yeni Walking Dead dizisi hakkında pek bir bilgiye sahip olmasak da, AMC’den edinilen ufak bilgilere göre dizi iki genç kadını temel alacak ve birinci neslin zombi istilası sırasında yetişkinliğe adım atma sürecini konu edinecek. İyinin ve kötünün karşı karşıya geleceği zombi istilasında, değişim kaçınılmaz olacak ve bizler de gençlik dönemlerini yavaş yavaş geride bırakıp yetişkinler dünyasını deneyimleyecek karakterlerin yaşamlarına iyisiyle kötüsüyle tanıklık edeceğiz.

Uyarlamanın temelini aldığı The Walking Dead’i izlerken olayın perde arkasını görmeden kendimizi zombi istilasının yarattığı karmaşanın ortasında bulmuştuk. Ancak yeni çıkacak uyarlama, bu sefer bizi olayın ilk anlarına götürecek ve istilanın çıkış noktasıyla ilgili sorularımızı yanıtlama imkanı bulacağız.

Şu anda kahramanların kim olacağı ve kahramanların ana hikâyede ya da ilk uyarlama Fear the Walking Dead’de yer alan kahramanlarla bir bağları olup olmayacağı bilinmiyor. Ancak çekimler The Walking Dead’in 9. sezonda geçtiği yerde, Virginia’da yer alacak.

The Walking Dead izleyenlerin hâlihazırda da bileceği gibi, zombi istilasında hayatta kalmaya çalışan yetişkinler bile günün sonunu başladıkları yerden çok uzakta bitirebiliyor, yepyeni bir kişiliğe bürünebiliyorlar. Yeni uyarlamayla birlikte, bu sefer zombi istilasının çocuklar ve gençler üzerinde bıraktığı etkiyle ilgili bir bakış açısı edineceğiz.

Kaynak : https://mashable.com/article/walking-dead-spin-off-2020/#e9p.g4z6Faqw
30
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
30
1
1
0
0