20TL’den Bile Ucuza Satılan Her Eve Lazım 5 Teknolojik Ürün

0
0
0
0
0
Oldukça uygun fiyatlarla alabileceğiniz ve günlük hayatınızda işinize yarayacak 5 teknolojik ürünü listeledik.

Teknolojik ürünler dediğimizde aklımıza genel olarak bilgisayar, tablet ve telefon gibi cihazlar gelse de aslında oldukça uygun fiyatlı ve özellikle bu cihazları kullanırken hayatımızı kolaylaştıracak eknolojik ürünler de bulunuyor.

Biz de bu yazımızda 20TL'nin altında satış fiyatına sahip olan ve farklı farklı alanlarda size yardımcı olabilecek "her eve lazım" 5 teknolojik ürünü listeledik.

Webtekno VR Cardboard Gözlük

Günümüzde binlerce lira satış fiyatı olan sanal gerçeklik gözlüklerinden bahsetsek de oldukça basit sanal gerçeklik gözlükleriyle de akıllı telefonlarımız sayesinde sanal gerçeklik deneyimi yaşamamız mümkün. Tam olarak bu işe yarayan Webtekno VR Cardboard gözlük, hem Android hem de iOS cihazlarla uyum sağlayarak Google Play ya da AppStore'dan indirebileceğiniz sanal gerçeklik uygulamalarıyla VR deneyimi yaşamanızı hedefliyor. 19,90TL satış etiketine sahip ürünü bu bağlantıdan satın alabilirsiniz.

Xiaomi Flexible USB LED Işık

Özellikle klavye aydınlatması olmayan dizüstü bilgisayar sahipleri için oldukça ilgi çekici bir çözüm olan Xiaomi Flexible USB LED Işık, esnek yapısı sayesinde basit bir şekilde ayarlanabiliyor ve geniş bir alanı aydınlatabiliyor. Kitap okurken de daha karanlık ve odaklanabileceğiniz bir ortam istiyorsanız bu ürün sizin için iyi bir tercih. Bu bağlantıya giderek ürüne sahip olabilirsiniz.

Pratigo Tekli Akım Korumalı Priz

Değişen elektrik akımları nedeniyle prize takılı olan cihazlarımız bazen zarar görebiliyor ve yüksek voltaj cihazların bozulmasına yol açabiliyor. Bu tarz durumlar için iyi bir çözüm olan akım korumalı priz, cihazlarınızı akım dalgalanmalarına ve yüksek voltaja karşı koruyor. Özellikle televizyon ve bilgisayar gibi sizin için önemli olan teknolojik cihazları şarj ederken kullanmanız önerilen prizi bu bağlantıdan satın alabilirsiniz.

Earldom OTG Adaptör

Oldukça ergonomik yapısı sayesinde yanınızda taşıyabileceğiniz ve kablo kalabalığı yapmayan Earldom OTG Adaptör sayesinde microUSB girişi olan cihazlarınıza USB kabloları bağlamanızı sağlar. Bu sayede telefonlarınıza flash bellek, fare, klavye ve oyun kolu gibi cihazları bağlayarak kullanabilirsiniz. Ürünü satın almak için bu bağlantıyı ziyaret edin.

Pratigo Tablet ve Telefon Ekran Temizleme Seti

Listemizdeki bu ürün direkt olarak teknolojik bir ürün olmasa da aslında teknolojik cihazlarımızın vazgeçilmezi olacak. Hepimiz akıllı telefon ve tabletlerimizin ekranının kirlenmesinden ya da fazla parmak izi barındırmasından şikayetçi oluyoruz. Bu tarz durumlarda telefon ya da tabletinizin ekranını temizlemenizi sağlayan Pratigo Tablet ve Telefon Ekran Temizleme Seti'ni buradan satın alabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0