21 Yaşındaki Gencin Google İçin Geliştirdiği Gizemli Oyun!

28
6
5
4
3
Her ne kadar bugüne değin oyun dünyasına büyük bir yatırım yapmamış olsa da, Google bu süreci tersine çevirmekte kararlı görünüyor.

Google, geçtiğimiz aylarda VR departmanına, geçtiğimiz yıllarda büyük oranda oyun geliştirme işlerinde görev almış kişileri işe almasıyla oyun dünyasına girecek gibi duruyordu. Bu bağlamda o günden beri herhangi bir hareket görememiş olsak da sular yavaştan ısınıyor.

Google'ın gizemli oyununun başındaki alt kuruluş olan, Arcade isimli, yukardan videosunu izleyebileceğiniz 21 yaşındaki (videoda 17 yaşında) Michael Sayman'ın yönettiği şirket tarafından geliştiriliyor. Açıkçası oyunun nasıl bir yapısı ve türü olacağı yönünde şu an sadece dedikodudan ibaret bilgiler var elimizde. Öncelikle oyunun sosyal medya tabanlı olması bekleniyor. Bunun için şirketin Google+ gibi ölmeye yüz tutmuş olan bir yapıyı kullanmak yerine, oyuna özel yeni bir platform oluşturmasını bekliyoruz.

Bununla birlikte bir diğer bilgi de oyunun 'Trivia Crack' türevi bir bilgi yarışması oyunu olması bekleniyor. Google'ın geçmişte yine bu şekilde çıtlattığı bir iki oyun projesi daha olmuş, ancak şirket bunları rafa kaldırmıştı. Bakalım yaz aylarında geliştirici Arcade ve Google'dan yeni bir oyun görebilecek miyiz?

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/gaming/google-launches-social-gaming-startup-arcade/
28
6
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
28
6
5
4
3