24 Yaşındaki Instagram Fenomeni Kadın, Bir Valizin İçerisinde Ölü Bulundu

126
33
18
10
6
Genç Instagram fenomeni kadın, Moskova'daki apartmanında cani bir şekilde öldürüldü. Birden çok kez bıçaklanıp boğazı kesilen Ekaterina K isimli 24 yaşındaki kadın, bir valiz içerisinde tıkılarak apartmanında bırakıldı. Kendisinden beş gün boyunca haber alınamamasının üzerine cesedi bulundu.

Dermatoloji ve zührevi hastalıklar konusunda uzmanlığının yanı sıra YouTube'da güzellik vlogları paylaşan Ekaterina K isimli kadın, Moskova'daki apartmanında ölü olarak bulundu. Boğazı kesilip birkaç kez bıçaklanarak çıplak bir halde valize tıkılan kadının cesedi, 5 gün sonra bulundu.

Moskova'nın Pyryeva sokağında kiraladığı apartmanında gerçekleşen cinayetin ortaya çıkması sonucunda Moskova polisi geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Yakın zamanda Rusya'nın en prestijli sağlık üniversitelerinden olan Pirogov Rus Ulusal Sağlık Üniversitesi'nden mezun olan Ekaterina, 24 yaşındaydı.

blogger

Telefonlarına çıkmaması üzerine meraklanan aile, kızlarının ev sahibine evi kontrol etmesi için ricada bulundu. Ev sahibi daireyi kontrol ettiğindeyse kadının cansız vücudunun bir valize tıkıldığını gördü.

Cinayetin şüphelileri konusunda Ekaterina'nın aşk hayatını inceleyen polis, Rus blogger'ın 32 yaşındaki biriyle olan ilişkisini bitirip daha da yaşlı biriyle bir ilişkiye başladığını belirtti. 52 yaşındaki yeni sevgilisiyle Hollanda'ya gitmeyi planladıkları da polisin ifadeleri arasında yer aldı.

youtuber

Instagram üzerinde 80.000 takipçiye sahip olan Ekaterina'nın hayranları, Ekaterina'nın İngiliz bir oyuncu olan Audrey Hepburn gibi bir moda ikonu olduğundan bahsetti. Instagram hesabında stüdyolarda pozlar verirken ya da günlük yaşantısından kareler paylaşırken görüntülenen blogger, son gönderisini Corfu'daki bir seyahatinde, 22 Temmuz tarihinde yapmıştı. Cesediyse bu gönderiden beş gün sonra bulundu.

Şu ana kadar herhangi bir gözaltı ya da tutuklama gerçekleştirilmedi.

Kaynak : https://www.thesun.co.uk/news/9603102/naked-body-russian-beauty-blogger-found-stuffed-suitcase-throat-slit/
126
33
18
10
6
Emoji İle Tepki Ver
126
33
18
10
6