24 Yaşındaki Milletvekili Adayı, Seçim Kampanyası İçin Tinder'ı Seçti

53
20
7
5
5
Meksika'da pazar günü gerçekleşecek seçimler öncesinde adaylar kampanyalarını sürdürürken, 24 yaşındaki bir aday, genç seçmenlerin dikkatini çekmek için kampanyasını Tinder'a taşıdı.

Bir Orta Amerika ülkesi olan Meksika’da önümüzdeki pazar günü seçim heyecanı yaşanacak. 127 milyon nüfuslu ülke sandık başına giderek yeni cumhurbaşkanını, genel ve yerel yönetimini seçecek. Tüm adaylar seçim kampanyalarına son sürat devam ederken bazı adaylar kampanyaları ile dikkatleri ekstra olarak üzerine çekiyor.

Milletvekili adaylarından biri olan 24 yaşındaki Ana Sofia Orellana, seçim kampanyasını genişleterek ünlü çöpçatanlık uygulaması Tinder’a taşıdı. Tinder kullanıcılarını büyük bir şoka uğratan kampanyada Orellena, kampanya sloganı olarak da ‘Siyaset hiç bu kadar çekici olmadı’ dedi.

Genç seçmenin oyuna güvenen bir diğer aday ise punk yıldızı Sergio Arau. Dövmeleri, küpeleri ve mohawk saçlarıyla dikkat çeken Arau, Meksika’nın yeni lideri olmaya niyetli görünüyor. Heavy Mex adlı müzik grubu, bu parodi kampanya için bir müzik klibi dahi çekti. Heavy Mex’in ‘Başkan Olmak İstiyorum’ adlı klibini aşağıdan izleyebilirsiniz.

53
20
7
5
5
Emoji İle Tepki Ver
53
20
7
5
5