25. Bond Filminin Çekimleri, Daniel Craig’in Sakatlanması Nedeniyle Ertelendi

13
5
0
0
0
James Bond serisinin 25. filminin çekimlerine, Daniel Craig’in çekimler esnasında sakatlanması sebebiyle ara verildi.

Şimdilik Bond 25 adıyla bilinen yeni James Bond filmi oldukça sıkıntılı süreçlerden geçiyor ancak bu kadar çok aksiliğin üst üste gelmesi hiç beklenmiyodu. Gelen haberlere göre serinin başrol oyuncusu Daniel Craig, Jamaika’daki sette bir kaza geçirdi. Bu kaza nedeniyle filmin çekimlerinin ertelenmesi söz konusu. Haliyle filmin çıkışı daha da gecikecek.

İngiliz gazetesi The Sun’a göre Craig, Jamaika çekimlerinin son günlerinde bir sahnede depar atarken takılıp düştü. Kazanın ardından ABD’ye götürülen oyuncunun X-Ray filmleri çekildi ve ikinci bir açıklamaya kadar çekimlere devam etmemesi söylendi.

Bu kazanın filme nasıl etki edeceği ise bilinmiyor. Jamaika çekimlerinin çoğu tamamlanmış olsa da çekim yapılacak daha pek çok yer var. Konuyla ilgili setten bilgi veren bir kaynak, sahne gereği depar atan Craig’in bir şeye takıldığını ve çok garip bir şekilde düştüğünü söyledi. Görgü tanığına göre Craig oldukça acı içerisinde idi ve bileğinden şikayet ediyordu.

Bond 25, Craig’in ikonik rolde karşımıza çıkacağı son film olacak ve seri için önemli bir noktayı geride bırakmış olacak. James Bond filmi yapım aşamasında da epey sorun yaşamıştı ve uzun süre projeyi yüklenecek bir yönetmen çıkmamıştı. Kadroyu sancılı bir sürecin ardından toplayan ekip, zor da olsa çekimlere başlamıştı.

Çekimlerdeki aksilikler vizyon tarihinde değişikliğe neden olmazsa Bond 25’i 8 Nisan 2020’de izleme şansı bulacağız.

Kaynak : https://comicbook.com/movies/2019/05/14/bond-25-shooting-suspended-daniel-craig-injury/
13
5
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
5
0
0
0