3. Uzay Günleri, 2-3 Nisan'da GTÜ'de

11
4
2
0
0

Gebze Teknik Üniversitesi Havacılık ve Uzay Kulübü, 2-3 Nisan tarihlerinde 3. Uzay Günleri etkinliğini gerçekleştirecek. Gebze Teknik Üniversitesi, Çayırova Kampüsü’nde gerçekleşecek olan etkinlikte konferans ve panellerin yanı sıra “Astrofotoğraf Sergisi”, “VR Standı”, “Uzay Simülasyon Standı” ve “Firma Tanıtım Standları” da bulunacak.

Etkinliğin amacı, katılımcıların uzay alanında ufkunu genişletmek, uzay konusunda merak uyandırmak, ülkemizde ve dünyada uzay alanında yapılan çalışmaları kaynağından dinlemektir. Profesyonel ve amatör astronomları bir araya getirmek, uzay kültürünü yaymaktır. Bu kapsamda etkinlik sırasında fuar alanı hazırlanır, konferanslar, paneller ve atölyeler düzenlenecek.

Her sene ayrı bir takım yıldızı etkinliğin teması olarak seçilir ve etkinlik bu takım yıldızına adanır. Bu sene tema olarak Orion takımyıldızı seçilmiştir. Salon ve fuar alanı temaya uygun olarak dekore edilir. Konuşmalar bu tema üzerinde olmak zorunda değildir. Etkinlik hakkında daha detaylı bilgi almak için gtuhuk.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

11
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
4
2
0
0