3000 Doları Olanlara Müjde: Microsoft HoloLens Satışa Çıktı

0
0
0
0
0
Microsoft’un hem arttırılmış gerçekliği hem de sanal gerçekliği birleştiren başlığı Microsoft HoloLens satışa sunuldu.

Kendi evinizin duvarını kırarak Minecraft oynamak, maçların detaylarını hologram olarak evinizdeki sehpaya taşımak, yaptığınız modellemeleri gerçekte olağanüstü boyutlarda görebilmek gibi kulağa fantastik gelen şeyleri yapabileceğiniz Microsoft HoloLens herkese açık şekilde satışa sunuldu.

Arttırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklik teknolojilerini birleştirerek sadece sizin görebildiğiniz hologramlarla sadece bilim kurgu filmlerinin konusu olan şeyleri günlük hayatımıza getiren Microsoft HoloLens şimdilik sadece geliştiricilere odaklanıyor. Microsoft HoloLens geliştirici versiyonu şimdilik ABD ve Canada’da satın alınabiliyor.

Geliştirici sürümü 3000 dolar olan HoloLens’i satın almak için elbette geliştirici olmaya gerek yok. Ancak satışta olan sürüm geliştiricileri hedef aldığı için günlük kullanıcılar cihazla sıkıntılar yaşayabilecek, çoğu içerikten faydalanamayacaktır.

 Ayrıca Microsoft HoloLens’in son kullanıcı için olan versiyonunun fiyatı 3000 doların çok daha altında olabilir, yani bu versiyonu almak günlük kullanıcılar için pek de doğru bir seçim değil. Şu an için ülkemizden cihaz satın alınamıyor ama bakıp iç geçirmek isterseniz bu bağlantıdan Microsoft Store'da cihazı görüntüleyebilirsiniz. (Gerçi Türkiye'de satışa çıksa yine iç geçiririm, ben o kadar parayı Monopoly'de bile görmedim)

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0