8
1
1
1
0

Bu videomuzda, kırdığımız, parçaladığımız yeri gelince üzerinden silindirle geçtiğimiz hatta ok attığımız, yani bizim meşhur "Webtekno Usülü Sağlamlık Testi"mizden geçen telefonlardan oluşan 'Webtekno Telefon Mezarlığı'nı ziyaret ettik. Ee bunu yaparken de o güzel anılar da gözümüzde canlandı tabi. 

Bildiğiniz üzere her telefon incelemesinde ilk olarak artık prosedür haline gelen sağlamlık ve performans testlerini gerçekleştiriyoruz. Daha sonra ise 'Webtekno usulü' olarak adlandırdığımız büyük prodüksiyonlarla kayıt altına aldığımız yani asıl zevkli olan kısmı sizlere sunuyoruz. Aslında hazır anılara geri dönüş yaparken bu videoların asıl amacını, nasıl hazırladığımızı ve bize gerçekte ne getirisi olduğunu da anlatmak istedik. 

Bu arada hatırlıyorsunuzdur, Boğaziçi Bilişim Ödülleri'nde hem en iyi teknoloji sitesi, hem de en iyi youtube kanalı dallarında hem "Webtekno.com" hem de "Webtekno Youtube Kanalı" olarak adayız. Eğer bize destek olmak isterseniz aşağıdaki ilişkili haber üzerinden bize oy verebilirsiniz. Ayrıca lütfen videonun sonunda bulunan hangi sağlamlık testimizin daha iyi olduğu üzerine olan anketimize katılın. Bir de lütfen "Bir daha olsa izlerim" dediğiniz sağlamlık testi videosunu lütfen yorumlardan bize yazmayı unutmayın. 

8
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
1
1
1
0