350 TL Değerindeki Mobil Antivirüs Programının APK’sını Çıkardılar

9
2
0
0
0
Antivirüs yazılım şirketi AndroHelm’in Google Play’de 350 TL’den satışa sunduğu antivirüs programının APK’sını çıkardılar.

Antivirüs programları, masaüstü cihazlar için olduğu kadar mobil için de oldukça önemli bir yer tutar. Özellikle mobil tarafına baktığımızda telefonun biriken ön belleğini silmek, RAM’i optimize etmek, fazla kullanılmayan uygulamaları kullanıcılara haber verip silinmesini sağlamak (bu özellikleri antivirüs programlarının yeteneklerine göre arttırabiliriz) vb işlemler, antivirüs programlarının önemini daha da arttırır. Geliştirici firmalar da genelde uygulamalarının bir paralı bir de deneme sürümünü yayınlarlar. Eğer kullanıcılar, uygulamanın deneme sürümünden memnun kalırsa geliştirici tarafından paralı sürüme yönlendirilirler, tıpkı AndroHelm gibi.

Yazılım şirketi AndroHelm’in antivirüs programı AntiVirus Security, Google Play Store’da 349 TL gibi oldukça yüksek bir fiyatla indirilebiliyor. Aslına bakarsanız uygulamanın marketteki indirme linkinin alt kısmında sıralanan özelliklerini incelediğimizde, ortada sanki bu fiyatı hak edecek bir yazılım işçiliği varmış gibi duruyor. Yine de bu fiyattan memnun olmamış olacaklar ki korsan yazılımcılar, uygulamanın APK versiyonunu yayınladılar. Uygulamanın sırasıyla Google Play Store’daki ücretli versiyonuna buradan, deneme sürümüne buradan ve muhtemelen birçoğunuzun tercih edeceği APK sürümüne ise şuradan ulaşabilirsiniz.

9
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
2
0
0
0