37. İstanbul Film Festivali’nde ‘Hakan: Muhafız’ın 2. Sezon Özel Gösterimi Yapıldı

16
4
1
0
0
Dünyaca ünlü eğlence devi Netflix’in ilk Türk yapımı dizisi Hakan: Muhafız’ın ikinci sezon özel gösterimi, 37. İstanbul Film Festivali’nde gerçekleştirildi.

Netflix, yalnızca çevrimçi içerikler yayınlayan bir platformdan ötesi olabilmek ve popülerlik dışında saygınlık da kazanmak için çalışmalarına devam ediyor. Oscar adaylıkları kovalayan ve film festivallerinde ödüller alarak kendisini saygın film üreticileri arasına yerleştirmeyi amaçlayan firma, 37. İstanbul Film Festivali'ne de katıldı. Festivalde dizinin 2. sezon özel gösterimi gerçekleştirildi.

11 Nisan’da yapılan özel gösterime dizi ekibi ve dizinin yönetmenleri katıldı. Gösterimde festivalin yöneticisi Kerem Ayan, oyuncular Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Okan Yalabık, Burçin Terzioğlu ve yönetmenler Umut Aral ile Gönenç Uyanık’ın da bulunduğu kısa bir panel gerçekleştirildi.

8 bölümlük ikinci sezonun ilk iki bölümü gösterilirken, dizinin 26 Nisan’da Netflix ekranlarında olacağı belirtildi. Festival katılımcıları ilk iki bölümden oldukça memnun kaldı.

Hakan: Muhafız’ın ikinci sezonunda baş karakterimiz Hakan (Çağatay Ulusoy), artık tam yedi ölümsüzle baş etmek zorunda. İstanbul’u yok etmeyi amaçlayan ölümsüzlere karşı Hakan’ın mücadelesinde O’na sadık olanlar, sevgilisi Leyla ve yeni katılan karakterler yardım edecek. Görevinde başarısız olduğu için kendine karşı yoğun bir öfke besleyen Hakan, bu öfkeyi düşmanlarına yönlendirmeyi ve kontrol etmeyi öğrenmek zorunda. Bu defa, Hakan ve düşmanları birbirlerinin kim olduğunu biliyor. Artık İstanbul savaş alanının ta kendisi.

Kaynak : https://media.netflix.com/en/press-releases/the-protector-season-2-special-screening-at-the-37th-istanbul-film-festival
16
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
4
1
0
0