Kaçırmayın: Apple Music, Bugüne Özel 4 Ay Boyunca Ücretsiz Oldu (Güncelleme)

111
31
19
14
14
Aylık abonelik sistemine dayalı müzik servisi platformu Apple Music, bugün için 4 aylık ücretsiz üyelik fırsatı sunuyor.

Ortamda çalan müziği cihazınızın mikrofonu ile dinleyip sunucularına aktaran ve bu sayede hangi müziğin çaldığını tanımlayan Shazam, ismini bilmediğimiz ama sevdiğimiz müziklerin adını öğrenmek için mükemmel bir çözüm yolu oluyordu. Apple'ın geçtiğimiz yıl içerisinde müzik tanımlama servisi Shazam'ı satın almasıyla Shazam, Apple platformuyla bütünleşik hâle gelmişti.

Bu gece gerçekleşecek olan 2019 Grammy Ödülleri'ndeki şarkılardan birisini Shazam'layan kullanıcılar, 4 ay boyunca geçerli Apple Music üyeliğine ücretsiz olarak sahip olacaklar. 2019 Grammy Ödülleri'ni evden takip edecekler için Apple uygulama mağazası App Store'da:

“Evdeki izleyiciler, ödül gösterilerinden şarkıların isimlerini bulmak ve bu doğrultuda Apple Music'ten özel bir teklifin (4 aylık ücretsiz kullanım) kilidini açmak için canlı yayın sırasında herhangi bir noktada Grammy Ödüllerini Shazam'layabilirler." bildirimi yapıldı.

Müzik dinleyebilmek için kendinize bir platform arıyorsanız Apple sunduğu bu fırsat sizin için kaçırılmaz nitelikte olacaktır. Apple Music'ten 4 ay boyunca ücretsiz olarak yararlanabilmek için 10 Şubat'ı 11 Şubat'a bağlayan gece (bu gece) Türkiye saati ile 03.00'da canlı yayına başlayacak olan 2019 Grammy Ödülleri'ndeki şakıları Shazam'lamanız yeterli.

Güncelleme:

Apple Music'in bu kampanyası, yalnızca yeni üye olacaklara özel olarak düzenlendi. Haberde bu detaya yer vermeyi atladığımız için üzgün olduğumuzu bildirmek istiyoruz. Benzer platformların kampanyalarını sizlere bildirirken daha dikkatli davranacağımızın sözünü veriyoruz :)

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/2/10/18219199/apple-shazam-four-month-free-trial-grammy-awards
111
31
19
14
14
Emoji İle Tepki Ver
111
31
19
14
14