4 Milyon TL'lik Lamborghini Huracan Spyder'ın Honda Civic'in Altında Haşat Olduğu Kaza

59
25
13
8
6
ABD’nin Chicago şehrinde meydana gelen ilginç ve pahalı bir kazanın sonucunda bir Lamboghini Huracan Spyder, normalde kendinden daha güçsüz bir araç olan Honda Civic’in altında girdi. Kaza görüntüleri, sosyal medyada çoğu kişinin dikkatini çekti.

Eğer bir Lamborghini sahibiyseniz, aracınızın perte çıkmaması için elinizden geleni yaparsınız. Ne yazık ki ABD’li bir sürücü için arabasının kaderi aynı olmadı. Yoldan geçerken Lamborghini'in kontrolünü kaybeden sürücü, park halindeki Honda Civic'in altına girdi. Sonuçlar hiç de iç açıcı değildi. 

Trafik kazalarında en çok başa gelen olay, fren ve gaz pedallarının karıştılmasıdır. Görgü tanıklarına göre Lamborghini sürücüsü de aynı sorundan muzdarip bir şekilde, Civic'e çarpınca aracın altına girdi. Herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı kazada spor otomobilin içindeki çift, aracın içinden yürüyerek çıktı.

Kazanın ardından çekilen fotoğraflar sosyal medyada çok sayıda paylaşım aldı:

Muhtemelen Lamborghini’nin tasarımından dolayı Honda Civic, kolayca aracın üzerine çıkabildi. Diğer taraftan, tonlarca ağırlığa sahip Civic’in üzerine çıkmasına rağmen Lamborghini’nin sürücü kabinindeki sağlamlık dikkatleri çeliyor. Yine de hız faktörü daha şiddetki olan kazalarda, aracın aynı sağlamlıkta kalamayacağı açık.

Kaynak : https://www.motor1.com/news/251600/huracan-spyder-under-honda-civic/
59
25
13
8
6
Emoji İle Tepki Ver
59
25
13
8
6