4000 Dolara MP3 Çalar Olur Mu? Sony'den Altın Kaplamalı Walkman!

1
1
0
0
0
Sony, popüler MP3 çaları Walkman'in altın kaplamalı versiyonunu duyurdu. Sony'nin bu model için istediği ücret ise 4000 dolar.

Sony de dahil olmak üzere pekçok üretici Berlin'de düzenlenen IFA 2016 kapsamında en yeni teknolojik ürünlerini tanıtırken bir yandan IFA dışında Sony, MP3 çalarlar ölse de yüksek ses kalitesi almak isteyen ve yüksek bütçeye sahip kişiler için yeni Sony Walkman'i tanıttı.

Ancak yeni Walkman hem sunduğu özellikler hem de fiyatıyla herkese hitap etmiyor. Hi-Fi ses kalitesiyle yüksek çözünürlüklü müzik dinlemek isteyen müzik tutkunlarına hitap eden yeni Sony Walkman ayrıca tasarımsal olarak da altın kaplamalı tasarımıyla da hem gösterişli, hem de oldukça pahalı.

2016 yılında artık mobil cihazlar içerik tüketimi için bilgisayarlar kadar verimli hale gelmişken sadece şarkı dinlemek için MP3 oynatıcıya ihtiyaç olmasa ya da MP3 oynatıcı bu dönemde kulağa saçma gelse de Sony bu Walkman ile birlikte telefonlarda genellikle sunulamayan bir ses kalitesi vaat ediyor.

4000 dolar yani yaklaşık 12000TL fiyatla tüketicilerin karşısına çıkacak olan Sony Premium Walkman'in belirli ülkelerde ve sınırlı sayıda satışa sunulması bekleniyor.

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0