4G Desteği ve Tasarımıyla Dikkat Çeken Akıllı Saat TicWatch Pro Duyuruldu

17
2
2
1
1
Google'ın akıllı saat işletim sistemini kullanan yeni bir akıllı saat bugün lanse edildi. Tanıtılan akıllı saatin aynı klasmandaki diğer ürünlere göre çok daha şık olması ise kullanıcıların ilgisini çekti.

Giyilebilir teknoloji ürünleri artık günlük hayattaki işlerimizi kolaylaştırmada büyük rol oynuyor. Kablosuz kulaklıklar, akıllı yüzükler, akıllı saatler ve dahası giyilebilir cihazlar sayesinde teknolojiye çok daha fazla bağlı kalıyoruz ve eskiye oranla çok daha hızlı bir şekilde bilgi edinebiliyoruz.

Pekin, Çin merkezli Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Mobvoi tarafından tasarlanan ve üretilen akıllı saat TicWatch Pro 4G/LTE, son zamanlarda durgun geçen akıllı saat sektöründe ufak bir canlanma gerçekleştiriyor.

TicWatch Pro 4G/LTE

Google'ın üzerinde fazla ilgiyi göstermediği ve Android'in bir giyilebilir akıllı saat parçası işletim sistemi olan Wear OS ile çalışan Mobvoi'nin yeni akıllı saatinin en büyük özelliği ise 4G/LTE desteğine sahip olması.

Akıllı saatin sahip olduğu bu özellik sayesinde akıllı saati kullanan kişiler akıllı telefonlarını internete bağlı bir şekilde evde bırakarak sadece akıllı saatleriyle dışarıya çıkabilecekler. Barındırdığı 4G teknolojisi ile akıllı saat, akıllı telefona gelen tüm aramaları ve tüm bildirimleri anında alıyor.

TicWatch Pro 4G/LTE

Su geçirmezlik özelliğine sahip olan Mobvoi akıllı saatin şarjı ise kutusundan çıkan şarj standı ile yapılıyor. Ne yazık ki bu şarj standında kablosuz şarj teknolojisi yerine 4 adet pinli bağlantı ile cihaz şarj ediliyor.

Kaynak : https://www.xda-developers.com/ticwatch-pro-4g-lte-first-impressions-two-displays-are-twice-as-nice/
17
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
17
2
2
1
1