5 Haziran’da 150’den Fazla Yeni Emoji Hayatımıza Giriyor

77
8
5
3
3
5 Haziran’da 150’den Fazla Yeni Emoji Hayatımıza Giriyor
Emojilerin bizlere sunduğu kullanım kolaylığı tartışılmaz. Öyle ki bu şirin gönderiler çıktıktan sonra mesaj sonlarımız hep emoji ile bitmeye başladı. Eğer sizler de emoji severlerdenseniz birazdan duyacağınız haber sizi fazlasıyla mest edecek.

Emojiler kadın-erkek, yaşlı-genç hepimiz için mükemmel bir ifade aracı haline geldiler. Cümle sonlarında veya başlarında kendimizi ifade etmek için kullandığımız, bazen de sadece bir tanesi ile durumu özetlediğimiz şirin gönderiler, tahmin edersiniz ki oldukça kullanışlı. Bu noktada 5 Haziran’da eklenecek olan 150’den fazla emoji sonrası adeta kendimizi hazine havuzunda bulacağız.

Yenilik dâhilinde birçok farklı emojiye çeşitlilik gelecek. Örneğin önceden sadece düz saçlı olan kız emojisinin artık gri, kırmızı veya kıvırcık saçlısı da mevcut olacak. Bunun yanı sıra eğer şimdiye kadar hep saçsız bir emoji göndermek istediyseniz, güncelleme sizlere bunu da sağladığının müjdesini veriyor.

Hayvanlardan objelere kadar birçok alana eklenen emojiler, iOS ve Android işletim sistemlerinde rahatlıkla kullanılabilecek. Birkaç gün içerisinde yayınlanacak olan bu şirin ifadeler, muhtemelen ilk anda birçok kişinin meraklı bakışlarına maruz kalacaktır.

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/mobile/new-emojis-unicode/?utm_source=feedly&utm_medium=webfeeds
77
8
5
3
3
Emoji İle Tepki Ver
77
8
5
3
3