2
2
0
0
0

Bu sefer yılın akıllı telefon listesiyle karşınızdayız. 2017 yılının en çok konuşulan üst segment akıllı telefonlarını karşılaştırdığımız videomuzda, ayrıca cihazları teknik özelliklerine ve performanslarına göre de sıraladık. Toplamda incelememiz için 7 cihaz seçtiğimiz videomuzdaki cihazlar ise iPhone X, iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy Note 8, Samsung Galaxy S8+, HTC U11, Huawei Mate 10 Pro ve LG G6 oldu. 

Kamera özellikleri, açılma hızı ve genel teknik özellikleri bakımından genel bir sıralama da yaptığımız videomuzda, 3 ayrı bakımdan da iPhone X'un biraz önde çıktığını belirtmemiz gerekir. Yine 2. sırayı paylaşan Samsung Galaxy Note 8 ve Huawei Mate 10 Pro'nun da birinci sıradaki iPhone X'dan öyle çok da uzak olmadığını belirtmemiz lazım. Yani burada fiyat-performans faktörünü göz önüne almadığımızdan iPhone X'un birinci olduğunu da eklememiz gerek. 

Yine de aslında 2017 bir nebze akıllı telefonların yılı oldu. Bu anlamda da sizin ilk 7 tercihinizi oldukça merak ediyoruz. Lütfen yorumlarda kendi ilk 7 listenizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Ayrıca incelediğimiz telefonlar arasında sizin ilk sıraya alacağınız telefon ne olurdu? Lütfen bu konu hakkındaki düşüncelerinizi hem yorumlarda hem de videonun kartlar bölümünde yer alan ankette belirtmeyi unutmayın. Videoda incelediğimiz cihazların tek tek ayrıntılı incelemelerine ise aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. 

2
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
2
0
0
0