50 TL’lik Bilgisayar Oyunu Tropico 4, Bir Gün Süreyle Ücretsiz!

0
0
0
0
0
50 TL’lik Bilgisayar Oyunu Tropico 4, Bir Gün Süreyle Ücretsiz!
2011 yılında duyurulmuş olmasına rağmen alanında en popüler oyunlar arasında yer alan Tropico 4, Humble Store üzerinden kısa süreliğine ücretsiz olarak indirilebilir durumda.

Kalypso Medya tarafından 26 Ağustos 2011 tarihinde piyasaya sunulan şehir kurma simülasyonu türündeki Tropico 4, kısa bir süreliğine Humble Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir durumda.

Birbirinden farklı 20 bölümün bulunduğu Tropico 4 ile isterseniz bir diktatör, isterseniz de demokrat bir devlet adamı olup ülkeyi yönetebiliyorsunuz. Türkçe dil yaması (ufak bir Google'lama ile bulabilirsiniz) sayesinde ülkemizde de birçok oyuncu tarafından severek oynanan Tropico 4’te yalnızca politik sorunlarla değil, doğal afetler gibi her ülkenin başına gelebilecek sorunları da çözmeye çalışacaksınız.

Volkan, kuraklık ve kasırga gibi altı yeni interaktif afetin eklendiği oyun, Facebook ve Twitter entegrasyonu sayesinde oyuncuların sosyal kanallar üzerinden de etkileşim içerisinde kalmasını sağlıyor. Windows ve Mac platformları üzerinden oynanabilen Tropico 4’ün indirme bağlantısına şuradan ulaşabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0