5G Teknolojisinde Dünya Lideri Olmak İsteyen Huawei, Planlarını Açıkladı

18
4
3
1
0
5G'ye hazır yonga setlerini 2019 Mart'ta piyasaya sunacağını açıklayan Huawei, piyasayı en baştan domine etmeyi planlıyor.

Huawei, gelecek sene için 5G üzerine yaptığı planları bir bir açıklamaya başladı. Mart ayında yonga setleriyle giriş yapacak olan Huawei, 5G destekli akıllı telefonlarını ise 2019 Haziran ayında piyasaya sürecek.

Beşinci jenerasyon mobil veri teknolojileri kapıda beklerken, Huawei bu teknolojiye her alanda sıkı bir biçimde hazırlanıyor. MWC Shanghai 2018 kapsamında konuşan şirket CEO'su Eric Xu, şirketin önümüzdeki dönemdeki 5G planlarını açıkladı.

Açıkçası büyük şirketlerin bu teknoloji için hazırlıklarına devam ettiği düşünülürse, Hauwei'nin oldukça agresif bir politika izlediğini söyleyebiliriz. 5G'yi ticari olarak ilk kullanacak ülkelerden olacağımız tahmin ediliyor. Bu sebeple bu agresif politika bizler için iyi bir haber olabilir.

Hauawei henüz hangi telefonlarının 5G desteği içereceğini açıklamadı. Ancak 2019 Haziran tarihi Android P. telefonların bu kapsamda desteklenmeyeceğini gösteriyor. 5G teknolojisinin hangi ülkelerde ilk olarak devreye gireceği dahi meçhulken Huawei'nin bu denli gözünü karatması oldukça ilginç bir karar.

Kaynak : https://www.androidauthority.com/huawei-smartphone-5g-2019-881215/
18
4
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
4
3
1
0