6.9 İnç AMOLED Ekranlı Gizemli Bir Honor Modeli Geliyor

5
4
0
0
0
Huawei'nin Samsung'dan sipariş ettiği 6.9 inçlik AMOLED ekranların sahibi belli oldu. Huawei, Ravel kod adına sahip yeni bir Honor akıllı telefon üzerinde çalışıyor.

Geçtiğimiz ay ortaya çıkan bir rapor, Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei’nin OLED ekran konusunda sektör lideri konumunda bulunan Samsung’dan 6.9 inç büyüklüğünde AMOLED ekranlar sipariş ettiğini göstermişti. Çoğu kişi bu ekranların Ekim ayında tanıtılacak Mate 20 Pro modellerinde kullanılacağını düşünmüştü.

Yeni ortaya çıkan sevkiyat görselleri ise Huawei’nin 6.9 inçlik AMOLED ekranlar için farklı planları olduğunu gösteriyor. Görünüşe göre Huawei, 6.9 inçlik dev AMOLED ekranları Ravel kod adlı yeni bir Honor akıllı telefonda kullanacak. Görsellerin ortaya çıkması ile birlikte Ravel hakkındaki ilk tahminler cihazın Honor Note 10 olacağı yönünde.

Geçtiğimiz hafta Çin’in sosyal medya platformu olan Weibo’da açıklamalarda bulunan Honor başkanı George Zhao, Honor 10 benzeri büyük ekranlı başka bir Honor cihaz kullandığını söylemişti. Bu da ortaya çıkan görsellerdeki 6.9 inçlik gizemli Honor modelinin çalışabilir durumda olduğu anlamına geliyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2018/06/29/honor-note-10-rumored-to-house-massive-6-9-inch-s-amoled-screen/
5
4
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
4
0
0
0